LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
2021 BluTV Üyelik Ücreti
Doğan Holding çatısı altında kurulan dijital televizyon olan BluTV'de diğer platformlarda olduğu gibi paket seçenekleri burda yer almamaktadır.
BluTV üyeliğine aylık tüm vergiler dahil olarak kredi/banka kartı ile 22,90 TL ve Apple uygulama içi ödemesi ile 24,99 TL. Yıllık olarak üyelik satın almak isterseniz
toplamda 154,800 TL'lik bir ödeme yapmalısınız. Bu da aylık olarak kredi kartına taksitle 12,90 TL'ye düşmesi demektir.
Üyelik satın alarak sadece BluTV'de bulabileceğiniz BluTV üyelerine özel yerli yapımlar ve reklamsız izleyebilirsiniz.
BluTV ücretsiz deneme süresi sunmamaktadır. Fakat BluTV sizlere güzel bişey sunuyor Masum,Sahipli ve Çalınmış Hayatlar'ın ilk bölümlerini üye olmadan ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Doğan Holding çatısı altında kurulan dijital televizyon olan BluTV'de diğer platformlarda olduğu gibi paket seçenekleri burda yer almamaktadır.
BluTV üyeliğine aylık tüm vergiler dahil olarak kredi/banka kartı ile 22,90 TL ve Apple uygulama içi ödemesi ile 24,99 TL. Yıllık olarak üyelik satın almak isterseniz
toplamda 154,800 TL'lik bir ödeme yapmalısınız. Bu da aylık olarak kredi kartına taksitle 12,90 TL'ye düşmesi demektir.
Üyelik satın alarak sadece BluTV'de bulabileceğiniz BluTV üyelerine özel yerli yapımlar ve reklamsız izleyebilirsiniz.
BluTV ücretsiz deneme süresi sunmamaktadır. Fakat BluTV sizlere güzel bişey sunuyor Masum,Sahipli ve Çalınmış Hayatlar'ın ilk bölümlerini üye olmadan ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Mertcan06bey
Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yazıp yazıp siliyorum,
Uzun lafın kısasını bulamadım,
Neyse ben BluTV alırken 3 ortak daha bulmam lazım olduğunu anladım.
- İyi Forumlar
- İyi Forumlar
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Artık 2 ortak bulmamız lazım.Yazıp yazıp siliyorum,
- İyi Forumlar
Mertcan06bey
Elite madenci.
Ne zamana buluruz?Artık 2 ortak bulmamız lazım.
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yakın zamanda....Ne zamana buluruz?
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.