Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

4 Saat İçerisinde Harika Hammadde :)

Jesse'

Her Aşk Bir Gün Biter
HARİKA OLMUŞ SÜPER!

Sabinushka

Seçkin madenci.
Tam anlamıyla bu işi biliyorsun diyebilirim umarım daha başarılı olursun

Mumincan45

Hayat kısa anı yaşa
Açık konuşmak gerekirse bu yolda daha çok yürümeniz gerekiyor. İlk olarak yapılarınız basit ve detaysız olduğunu hissettiriyor. Worl Edit bilginizde temel bilgiler olduğunu düşünüyorum . Bunları ele alırsam. Başlangıç için güzel bir harita. Pes etmeden çalışmaya devam ederseniz bu yolda başarılı olacağınızı düşünüyorum . İyi çalışmalar dilerim dostlarım.

NoRepoLocker

Seçkin madenci.
Yapım aşamasından görüntüler.
Not Şuanki paylaşıcam ssler f1 ile çekilmemiştir yanda sunucu tanıtımı yoktur o sunucu test sunucusudur.

Not olarak geçiyim tekrardan Modezar Sunucusu kapalıdır test sunucusdur sadecene yaptımız bi yazıdır reklam amaçlı değildir.
sadecene göstermelik konulmuştur.

Ekli dosyayı görüntüle 10102

Not : Mapde daha bir çok detay vardır ama görüş açım yüklenmedi için gösteremedim :( ve yandaki Sunucu kapalıdır test sunucusudr hiç bir rekalm içermez.

Map bize aittir

Yapımcılar

! ✯ ™#3550

Ve bu mapde bana çok yardım eden çok emeği geçen Lenglet'#1303 çok teşekkür ederim :)
Basit ve alışılmış yapılar, ekstra bir göz kamaştıran, bakıp da "Aaa vay adamlar yapmış" diyebileceğim bir şey göremedim. Bu yüzden herkes Builder dediğimiz kişi olamıyor. Göz, Beyin ile yapı karşılaştırması ve biraz da bilgi istiyor. Daha da geliştirmen dileğiyle...

SoulSArmY20

Elmas madencisi.
basit ama genede ellinize sağlık kullanılırmı bilemem

Üst Alt