Eldrithc_ Seçkin madenci. Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 86 Tepki puanı 9 Puanları 1,215 22 Kasım 2019 #1 Öncelikle Merhaba... Sunucumda 5 Dakika Fly Satmak İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ? Plugin/Skript bilemedim o yüzdem plugine yazdım...
Öncelikle Merhaba... Sunucumda 5 Dakika Fly Satmak İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ? Plugin/Skript bilemedim o yüzdem plugine yazdım...
Murat Can Özgül Yeni bir Steve doğdu! Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 30 Tepki puanı 12 Puanları 0 Konum Play.BloodyNetwork.Net Web Sitesi bloodynetwork.net 23 Kasım 2019 #10 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. şu eklentiye bi bakmalısın bence. Upvote 0 Downvote
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. şu eklentiye bi bakmalısın bence.
Admin @MinecraftTR Site Sahibi Admin Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 936 En iyi cevaplar 1 Tepki puanı 1,715 Puanları 1,783 24 Kasım 2019 #11 Murat Can Özgül' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. şu eklentiye bi bakmalısın bence. Genişletmek için tıkla ... Bak bu iş görür çok iyi menülü felan. Upvote 0 Downvote
Murat Can Özgül' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. şu eklentiye bi bakmalısın bence. Genişletmek için tıkla ... Bak bu iş görür çok iyi menülü felan.