Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
sanırım skript ile çok kolay şekilde bunu yapabilirsin. tam skript bilgim yok ama görmüştüm every 10 minutes ile girip olmasını istediğin komutları mesajları yazarsın ve olurMerhabalar, başlıkta da göründüğü gibi belirlediğimiz bir dakikada yani örnek olarak 10 dakikada bir sadece kişiye özel bir ödül plugini bilen biri var ise lütfen plugin ismini buraya yazabilir mi acaba? OnlineTime plugini olmuyor denedim. Sadece komutları otomatik olarak zamana bağlı şekilde yazabilecek bir plugin. Bulabilen veya önceden hatırladıkladınız var ise yazarsanız çok sevinirim. Skript olarak istemiyorum plugin olması önemli.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.