Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba arkadaşlar Batıhost dan almışolduğum sunucu ile skyblock pluginli bi server kurmak istedim fakat NPC lerde ve bir çok yerde Batıhost yazısını kaldırıp kendi sunucumun ismini yapmak istiyorum biraz kurcaladım fakat bulamadım kodlama vs hiç bir bilgim olmadığı için biraz daha zorlandım. Bu sorunlar için yardımcı olabilecek var mı acaba varsa çok mutlu olurum
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Citizens içine bak. Npc onunla yapılıyor. Başka yapabilen pl veya skript bilmiyorum.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Hologramları düzenlemek için => HolographicDisplays
NPC save'leri için => Citizens
NPC kendi hologramı sanırım.Hologramları düzenlemek için => HolographicDisplays
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
NPC adlarına erişemiyorsan (veya yoksa) NPC isimleri de HolographicDisplays a bağlıdır.NPC kendi hologramı sanırım.
Citizens klasöründe oluyor diye biliyorum.NPC adlarına erişemiyorsan (veya yoksa) NPC isimleri de HolographicDisplays a bağlıdır.
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
İşte NPC Hologramı Citizens te isim konulunca da çıkıyor üstüne hologram oluşturunca da olabiliyor. O nedenle NPC adına erişim istiyoruz. NPC adı varsa ordan editlersin. Yoksa HD plugini ile ayarlanmış.Citizens klasöründe oluyor diye biliyorum.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.