Tanıtım AnimMotd Remake 1.8 - 1.12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin madenci.
Discord
imkansız diye bişey yoktur plugini kendim 1.8 ile 1.12 arasındaki sürümlerine çevirdim istediğin sürümü indirip deneyebilirsin
boş yapmayın lütfen minecraftın desteklemediği bir şeyi mod dışında asla ama asla yapamazsınız İ M K A N S I Z

Yeni bir Steve doğdu!
Discord
RaeLight#1932
boş yapmayın lütfen minecraftın desteklemediği bir şeyi mod dışında asla ama asla yapamazsınız İ M K A N S I Z

Konuyu baltalamaya çalışma sen inanmayabilirsin ama yapılmış birşeyi değiştirmezsin

Seçkin madenci.
Discord
Konuyu baltalamaya çalışma sen inanmayabilirsin ama yapılmış birşeyi değiştirmezsin
Baltalamaya çalıştığım yok sadece bilgi veriyorum 1.7 üstü çalışmaz deneyip görebilirsiniz.

Yeni bir Steve doğdu!
Discord
RaeLight#1932
kendim deneyip kullandığım plugini biliyorum ayrıca orijinali sadece 1.7 de çalışıyor bu konudaki link te benim remake yaptığım plugin böyle konuştuğuna göre denememişsin denemeni öneririm

Saygı...
Discord
@Mrtol ve @RaeLight uzatmaya gerek yok?
İkinizde kendi düşüncelerinizi belirtmişsiniz ne güzel.

Hanginizde hangisi çalışıyorsa ona göre kanıtlı iddialar koyun ortaya.
Lafla peynir gemisi yürümüyor bu yüzden kanıtlı tartışın.

Yeni bir Steve doğdu!
Discord
RaeLight#1932
@Mrtol ve @RaeLight uzatmaya gerek yok?
İkinizde kendi düşüncelerinizi belirtmişsiniz ne güzel.

Hanginizde hangisi çalışıyorsa ona göre kanıtlı iddialar koyun ortaya.
Lafla peynir gemisi yürümüyor bu yüzden kanıtlı tartışın.
kendi sunucumuzdan örnek verebilir miyiz

Seçkin madenci.
Discord
hmm kendinizde söylemişsiniz "sadece 1.7 de çalışıyor " minecraft'da 1.7 üstünde sunucu listesini yenilemeden motdaki değişiklikleri görebilmek imkansız videoda 1.7 sunucu ile denenmiş motd sürekli değişiyor animasyonlu olarak evet doğru ama sadece 1.7 süründe çalışır çünkü 1.7 üstünde minecraft artık bunu desteklemiyor. amacımız peynir gemisi yürütmek olsaydı kafdağlarını aştırırdık orası muamma,

Son düzenleme:
Yeni bir Steve doğdu!
Discord
RaeLight#1932
hmm kendinizde söylemişsiniz "sadece 1.7 de çalışıyor " minecraft'da 1.7 üstünde sunucu listesini yenilemeden motdaki değişiklikleri görebilmek imkansız videoda 1.7 sunucu ile denenmiş motd sürekli değişiyor animasyonlu olarak evet doğru ama sadece 1.7 süründe çalışır çünkü 1.7 üstünde minecraft artık bunu desteklemiyor. amacımız peynir gemisi yürütmek olsaydı kafdağlarını aştırırdık orası muamma,
Video pluginin 1.7 deki çalışan videosu orijinali 1.7 olabilir benim editlediğim 1.8 ve üstünde çalışıyor 1.7 üstündeki animasyonları desteklemediğini nereden biliyorsu

Son düzenleme:
Seçkin madenci.
Discord
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...