BayMiner
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba Değerli Dostlar,
Bugünkü Pluginimiz Armor Stand Tools (Ast) Kısaca anlatmak gerekirse bu plugin Armor Stand'leri Haraket Ettirmemizi Değişik Şekillere Sokmamızı Sağlar.
Eğer Anlamadıysanız Birazdaha Aşşağılara İnelim; Bu Plugin İle Sunucunuza Renk Katabilirsiniz Gerektiği Yerde Duvardan Aşşağı Sarkan Bir Adam Gerektiği Yerde ise Duvara tırmanan bir adam olabilir.
Eğer Daha Detaylı Bilgi Edinmek İstiyorsanız
Zamanım Olmadığı İçin Konu İçin Banner Yapamadım Bununla Azıcık İdare Edin
Bugünkü Pluginimiz Armor Stand Tools (Ast) Kısaca anlatmak gerekirse bu plugin Armor Stand'leri Haraket Ettirmemizi Değişik Şekillere Sokmamızı Sağlar.
Eğer Anlamadıysanız Birazdaha Aşşağılara İnelim; Bu Plugin İle Sunucunuza Renk Katabilirsiniz Gerektiği Yerde Duvardan Aşşağı Sarkan Bir Adam Gerektiği Yerde ise Duvara tırmanan bir adam olabilir.
Eğer Daha Detaylı Bilgi Edinmek İstiyorsanız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Zamanım Olmadığı İçin Konu İçin Banner Yapamadım Bununla Azıcık İdare Edin
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yalan söylemiyorum, gerçekten bu plugini arıyordum. Teşekkür ederim.
BayMiner
Seçkin madenci.
Ne Demek.Yalan söylemiyorum, gerçekten bu plugini arıyordum. Teşekkür ederim.
Bu plugin cidden çok güzel ama biraz zor ayarlanıyor 
AhmetOzkan
Seçkin madenci.
Ayrıntılı bilgi verseydiniz güzel olurdu, tebrikler ederim.
BayMiner
Seçkin madenci.
Tek olay şuradan çıkıyor yanlış yönlere bakarak kolunu bacağını çeviriyorsunuz.Bu plugin cidden çok güzel ama biraz zor ayarlanıyor![]()
Yakında türkçe bir confing paylaşacağım.Ayrıntılı bilgi verseydiniz güzel olurdu, tebrikler ederim.
Fakat. Şöyle birşey var oyuncular üzerindeki itemleri alabiliyor ?
BayMiner
Seçkin madenci.
Hayır onları kitleye biliyorsunuz biraz AST menüsünde araştırma yapınızFakat. Şöyle birşey var oyuncular üzerindeki itemleri alabiliyor ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.