Atalente
Yeni bir Steve doğdu!
Sunucu Aktif!
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Ya ahlaksız insan, kardeşim senin sunucuna ne oldu ? Ahahh kapandı tabikide 4 aydın açık olan sunucuma laf etme. Akıllı ol.Bu sunucuya ne denile bilir ki illa bir yorum yapmak gerekiyorsa cidden çöp bir sunucu hani zaman kaybının kelime anlamı atalentemc olarak değiştirile bilir, yetkili ekibi +9 küfürbaz çocukların teki sunucu sahibi gibi, sunucunun yarısı toplama hani sunucunun sahibini de fazla sevemem kısaca sunucuya girip oynayacak kişilere tavsiyem eğer emeklerinizi çöpe atmak istiyorsanız buyurun girin oynayın kasın ne zaman kapanacağı belli olmayan bir sunucu size tavsiyem girip son oyuncu, craftrise gibi kapanması çok düşük olan & özellikle söylüyorum KALİTELİ bir sunucu da oynayın.
1. ben sunucu açmadım 2. olarak burada bir ahlaksız varsa o da sensin hatta seni numunelik olarak göstere biliriz, 3, 4 yaşında ki daha potakal da vitamin olan oluşumların eline internet verirseniz ne olur oynat bakalım;Ya ahlaksız insan, kardeşim senin sunucuna ne oldu ? Ahahh kapandı tabikide 4 aydın açık olan sunucuma laf etme. Akıllı ol.
1. ben sunucu açmadım 2. olarak burada bir ahlaksız varsa o da sensin hatta seni numunelik olarak göstere biliriz, 3, 4 yaşında ki daha potakal da vitamin olan oluşumların eline internet verirseniz ne olur oynat bakalım;
Ya ahlaksız insan, kardeşim senin sunucuna ne oldu ? Ahahh kapandı tabikide 4 aydın açık olan sunucuma laf etme. Akıllı ol.
birde yetkililer leş derken? rehberlerimizden bahsediyorsan daha sunucuya bakmadan yorum yapman komik. Rehberler her ay değişiyor neredeyse. Sanalda 16, 15 yaşındayım diye gezen bir çocuksun eskiden sunucumda yetkiliydin yetkin alınınca ağlamaya başladın bence devam etme TalhaAhahahah, hiç güleceğim yoktu. Corona virüsü nedir ya Allah aşkına.
Sunucu hiç değişmemiş, Adem'in dediği gibi yetkililer LEŞ. Sunucu sahibi zaten ahlaksızın teki.
Ne zaman akıllanacak bilmiyorum.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.