Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba Dün Batihosttan Bir Sunucu Kiraladık, Uzak Masaüstü Bağlantı Adımlarına Kadar Öğrendik, Makineye Bağlantıyı Sağladık fakat Sonrasını Getiremedik, Sunucuyu Nasıl Aktif edeceğiz-nasıl kuracağız(survival) vs. Bilmiyoruz, bir rehber,video,öneri vb. varmı acaba öğrenmek istiyorum bu işi ya da anlatacak birisi ?
Çok Zor Durumda Kaldık Bir Hevesle Aldık bir an önce ama gerisini getiremedik işin ^_^
Çok Zor Durumda Kaldık Bir Hevesle Aldık bir an önce ama gerisini getiremedik işin ^_^
- En iyi cevaplar
- 2
- Web Sitesi
- elysianw.com
- Minecraft Kullanıcı Adı
- HydrusHD
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Discord dan ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.Merhaba Dün Batihosttan Bir Sunucu Kiraladık, Uzak Masaüstü Bağlantı Adımlarına Kadar Öğrendik, Makineye Bağlantıyı Sağladık fakat Sonrasını Getiremedik, Sunucuyu Nasıl Aktif edeceğiz-nasıl kuracağız(survival) vs. Bilmiyoruz, bir rehber,video,öneri vb. varmı acaba öğrenmek istiyorum bu işi ya da anlatacak birisi ?
Merhaba, İstek Gönderdim Size TeşekkürlerDiscord dan ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.
Acaba banada yardım edebilirmisin bende uzak masaüstüne bağlandım fakat gerisini getiremedimDiscord dan ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.