Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Batihosta Teşşekür Konusu

Redoerdo

Seçkin madenci.
Uzun süredir Batihost kullanıyorum sunucu konusunda daha iyisi yok. Ufak tefek sıkıntılar harici çözülemeyecek hiç bir sorun yaşamadım, sunucum ortalama 20 online ile 16 Gündür açık altdaki görselde tarih tps ve online gözükmekte batihostun kanıta ihtiyacı yok fakat ben yinede atayım.Bu hizmetler için teşekkürler, para alıp üstüne rezil etmediğiniz için de teşekkürler @babadagi
2255

(+40 online, 16 Gündür Açık Sunucu ve 19.16 tps)

babadagi

Who let the dogs out!
Kurumsal Üye
Onaylı Hosting
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
küfür etmeyip, saygıda kusur etmedikten sonra (tabiki karşılıklı) çözülmeyecek sorun yok.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz :) anlamayanlar için meali konuşmayın, çalışın.

EmreGozukara

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
poteytocraft.com
Haklısın ancak artan müşteri sayısı ile ilgilenmeleri zor oluyor ancak yinede iyiler işlerinde 2016 da tanıdım batıhostu o zamandan beri kullanırım ara sıra gevezeliğim sayesinde sorunlar yaşadım ama mutluyum şuan .D

paradoxtr

Seçkin madenci.
Sunucu Bir Kapatıp açmanı öneririm aksi takdirde ileri ki dönemlerde makinanda problemler yaşayabilirsin.

Yeni Mesajlar