Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Uzun süredir Batihost kullanıyorum sunucu konusunda daha iyisi yok. Ufak tefek sıkıntılar harici çözülemeyecek hiç bir sorun yaşamadım, sunucum ortalama 20 online ile 16 Gündür açık altdaki görselde tarih tps ve online gözükmekte batihostun kanıta ihtiyacı yok fakat ben yinede atayım.Bu hizmetler için teşekkürler, para alıp üstüne rezil etmediğiniz için de teşekkürler @babadagi
(+40 online, 16 Gündür Açık Sunucu ve 19.16 tps)
(+40 online, 16 Gündür Açık Sunucu ve 19.16 tps)
successed
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
sunucu sürümü nedir ?
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Neden restart atmiyorsun ?
Herzaman @Batihost.Com 7/24 Destek ErkanBey Sağolsun...
sunucu sürümü nedir ?
Spigot 1.8
Neden restart atmiyorsun ?
Alışkanlığım yok.
Herzaman @Batihost.Com 7/24 Destek ErkanBey Sağolsun...
Kesinlikle haklısın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
küfür etmeyip, saygıda kusur etmedikten sonra (tabiki karşılıklı) çözülmeyecek sorun yok.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
anlamayanlar için meali konuşmayın, çalışın.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
EmreGozukara
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- poteytocraft.com
Haklısın ancak artan müşteri sayısı ile ilgilenmeleri zor oluyor ancak yinede iyiler işlerinde 2016 da tanıdım batıhostu o zamandan beri kullanırım ara sıra gevezeliğim sayesinde sorunlar yaşadım ama mutluyum şuan .D
paradoxtr
Seçkin madenci.
Sunucu Bir Kapatıp açmanı öneririm aksi takdirde ileri ki dönemlerde makinanda problemler yaşayabilirsin.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.