Mlynstax
Discord.exe
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Arkadaşlar Ben Umut 14 Yaşındayım Genellikle Kullanıcı Adı Olarak Mlynstax 'I Kullanıyorum VE Plugin Skript Bilgim Var . Dİscord da Bot Yapabiliyorum ( Daha Öncedende Yaptım ) Bir EKip Arıyorum . Başarı Degeri Yüksek . Büyük Planlı Arkadaşlar Bana Ulaşabilir . Paylaştıgım Konulara Bakabilirsiniz !
İletişim Adreslerim
Bu Konun Altınada İletişim Adresinizi Bırakabilirsiniz !
Discord : Mlynstax#7945
İnstagram : umut_drlik
Telefonum Var Sunucunun Whatsapp'ı Var Olursa Katılabilirim !
İletişim Adreslerim
Hyperion
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Dürüst olayım, resmi olmak; cümledeki her kelimenin baş harfini büyük yapmak değildir.
Mlynstax
Discord.exe
Ben Bu Yazida Resmi Olmaya Calismadim ve Bu Benim Takintim. Kelimenin Bas Harfini Buyuk Yazana Problem Oluyor Ozaman " Insan Olmak Yemek Yemek midir Sen Hergun Yemek Yiyorsun Ama "
Lutfen bos Konusmalar Yapmayalim Uzatmaya Gerek Yok.
Lutfen bos Konusmalar Yapmayalim Uzatmaya Gerek Yok.
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Discord Eklermisin GodChe#1059Arkadaşlar Ben Umut 14 Yaşındayım Genellikle Kullanıcı Adı Olarak Mlynstax 'I Kullanıyorum VE Plugin Skript Bilgim Var . Dİscord da Bot Yapabiliyorum ( Daha Öncedende Yaptım ) Bir EKip Arıyorum . Başarı Degeri Yüksek . Büyük Planlı Arkadaşlar Bana Ulaşabilir . Paylaştıgım Konulara Bakabilirsiniz !
İletişim Adreslerim
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.