Bir sunucuda birdan fazla dünya oluşturulabilir mi

Hexasty

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba, Turnuva düzenlemek istiyorum 3 kişilik takımlar halinde aynı haritanın aynı yerinde speedrun yapacaklar, kaç takımı kaldırır. Rivals etkinliği gibi düşünebiliriz. 4GB ramli Batihost sunucum var. Kaç kişi lagsız bir şekilde oynayabilir? Tek sunucuda birden fazla haritayla oynama olayı nasıl yapılıyor, plugini nedir?

362Sefa

Test 1 2 3
En iyi cevaplar
11
Web Sitesi
sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
4GB ram in tümünü sunucuya ver ve spigot kur
plugin olarak ve
kurman sunucuda her hangi bir lag oluşturmaz 40 veya 50 kişiye kadar slot açabilirsin
iyi oyunlar
Sürüm 1.16 birdaha düşün bence

362Sefa

Test 1 2 3
En iyi cevaplar
11
Web Sitesi
sefadursun.net.tr
Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
birçok şikayet geliyor bize kendim denemedim ancak 1.16 ile ilgili

YunusCanGungordu140

Bakır madencisi.
Üst sürümlerde optimiazyon sorunu olduğundan makine performansını emer, işlemcinin xeon5 olduğunu var sayaraktan 25 oyuncuyu oynatman zor. Muhtemelen ciddi bir performans kaybı yaşarsın. Ayrıca 4gb hafızanın tamamını sunucuya veme, windows'un arkada çalışabilmesi için 1gb'a yakın yer bırakman lazım.