Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Bir worldden diğer world'e geçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagizozdamars

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba.Sunucumun kurulduğu dosyada edit,event,madeneventi,pvp vb. gibi dosya klasörleri var,içine girdiğimde ise world dosyaları görünüyor.multiworld,multiverse core gibi pluginleri denedim ama hiçbir türlü diğer world'lere gidemedim.Warp'ı da denedim.Nafile. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?=

DwordGG

Apim Benim
Nasıl yapılır?

1-) MultiverseCore kurun.
2-) Mapleri sunucunun kurulu olduğu yere atın.
3-) Sunucudan veya consoldan -/mv import normal (Map Dosyasının İsmi). Not: Komutu girdikten sonra lag girebilir. (Mapin dosyasına göre değişebilir sanırım)
4-) O mape gitmek için sunucudan -/mv tp (Map Dosyasının İsmi) veya -/mvtp (Map Dosyasının İsmi)

Bu adımları denerseniz büyük bi ihtimal istediğiniz olucaktır. Ben yazdım o adımları.

yagizozdamars

Yeni bir Steve doğdu!
Nasıl yapılır?

1-) MultiverseCore kurun.
2-) Mapleri sunucunun kurulu olduğu yere atın.
3-) Sunucudan veya consoldan -/mv import normal (Map Dosyasının İsmi). Not: Komutu girdikten sonra lag girebilir. (Mapin dosyasına göre değişebilir sanırım)
4-) O mape gitmek için sunucudan -/mv tp (Map Dosyasının İsmi) veya -/mvtp (Map Dosyasının İsmi)

Bu adımları denerseniz büyük bi ihtimal istediğiniz olucaktır. Ben yazdım o adımları.
Deneyeceğim.Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt