Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
100M parayla Bir tane Yumurta Alcaz
Bu Yumurtayı Koyup Oldurdugumuzde Bize Degişik Kitler Vercek
KİTLERDE OLMASI GEREKENLER
elmasblok spawner
endtasi spawner
Site KasasiSpawner
SpawnerKasa si Spawner
[gerisini ben eklerim]
Yumurtanın Üzerinde NigdeNW blaze kit i yazarsa sevinirim
SÜRÜM
{1.8}
Bu Yumurtayı Koyup Oldurdugumuzde Bize Degişik Kitler Vercek
KİTLERDE OLMASI GEREKENLER
elmasblok spawner
endtasi spawner
Site KasasiSpawner
SpawnerKasa si Spawner
[gerisini ben eklerim]
Yumurtanın Üzerinde NigdeNW blaze kit i yazarsa sevinirim
SÜRÜM
{1.8}
Mlynstax
Discord.exe
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bir Pluginer Bul Galiba Essentials Komudu ile Bir skript Birleştirilebilirse Böyle birşey yapılabilir .
KitAdder - Essentials - SilkSpawner - Skriptler gerekli olacaktır bunun için istersen sana satabilirim elimde o skriptten var beni nerde bulabileceğini biliyosun Mert#7854
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Ahahah, o skripti parayla satan da ne blm yani. Çok kolay yapılabilir bir skript.KitAdder - Essentials - SilkSpawner - Skriptler gerekli olacaktır bunun için istersen sana satabilirim elimde o skriptten var beni nerde bulabileceğini biliyosun Mert#7854
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.