WaterSoon
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
BookNotification Plugin Tanıtımı
Değerli forum üyleri hepinize selemlar!
Güzel, yararlı ve bence gerekli bir plugini size tanıtacağım.
Plugin Bilgileri
Test edilen sürümler: 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13
Türkçe desteği : Yok
(Kitabı kendiniz Türkçe olarak yazabiliyorsunuz)
İndirmek için
Ücretsiz
Plugin Komutları ve Yetkisi
Değerli forum üyleri hepinize selemlar!
Güzel, yararlı ve bence gerekli bir plugini size tanıtacağım.
Plugin Bilgileri
Test edilen sürümler: 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13
Türkçe desteği : Yok
(Kitabı kendiniz Türkçe olarak yazabiliyorsunuz)
İndirmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Ücretsiz
Plugin Komutları ve Yetkisi
| Komutlar | İşlevleri |
|---|---|
| /booknotification open <kitapadı> | <kitapadı> kısmına yazdığınız kitabı açar. |
| /booknotification send <oyuncuadı> <kitapadı> | <oyuncuadı> kısmına yazdığınız kişiye <kitapadı> kısmına yazılan kitapı açar |
| /booknotification reload | Plugini yeniler. |
BookNotification Ne işe yarar ?
config.yml'de bulunan kitaplar kısmına bir kitap oluşturup oraya yazdıklarınızı oyuna giren kullanıcının karşısına getirir.
Peki nasıl yapılır ?
Kod:
example:
Prefix: '&a&lKITAP &8&l♦ '
JoinDelaySeconds: 3
Cooldown: 5000
PermissionsEnabled: false
JoinNotificationEnabled: true
JoinNotificationByPassEnabled: false
JoinNotificationByPassPermission: booknotification.bypass
ReverseText: false
BookSite:
'1':
- '1. sayfa ilk satır'
- 'Marina Team Oyuna girdiğimizde karşımıza gelen kitap eklentisi tanıtımı'
'2':
- '2. sayfa ilk satır'
- 'Marina Team İyi oyunlar diler!'
Prefix ile ana ismi düzenleyebilirsiniz.
JoinDelaySeconds ile sunucuya girdikten kaç saniye sonra geleceğini belirlersiniz
Cooldown ekranda kaç saniye duracağını belirtir.
PermissionsEnabled: false ise kitabı açmak için yetki gerekmez.
JoinNotificationEnabled: true ise kitap girişte ekrana gelir false ise gelmez.
JoinNotificationByPassEnabled: true ise yetkililer ve belirlediğiniz kişiler bu kitabı görmez.
JoinNotificationByPassPermission kısmındaki yetkiyi kitabı görmemesini istediğiniz kişilere verin!
ReverseText: true ise kitaba en son sayfadan başlar.
Altındaki satırlara kitaba ne yazmak istiyorsanız yazabilirsiniz.
Pluginden Görüntüler
Plugin tanıtımının sonuna geldik.
Farklı tanıtım veya içeriklerde görüşmek dileğiyle.
Ekli dosyalar
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Güzel ve yararlı bir eklenti, düzenli ve güzel bir konu anlatımı. Başarılar!
WaterSoon
Seçkin madenci.
Güzel ve yararlı bir eklenti, düzenli ve güzel bir konu anlatımı. Başarılar!
Teşekkürler.
KadirHB
Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.
- Web Sitesi
- MarinaNW.Com
Güzel bir anlatım ayrıca eklentide çok güzel.
WaterSoon
Seçkin madenci.
Anlatım biçimimi sevdiğiniz için teşekkürler.Güzel bir anlatım ayrıca eklentide çok güzel.
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Anlatım biçimi benim de hoşuma gitti, eklenti yapımcısından daha iyi tanıtılmış.
WaterSoon
Seçkin madenci.
Anlatıma çok önem veririm. Yorumunuz için teşekkürler.Anlatım biçimi benim de hoşuma gitti, eklenti yapımcısından daha iyi tanıtılmış.
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Güzel bir anlatım olmuş. Bi ara aramıştım bulamamıştım, teşekkürler.
WaterSoon
Seçkin madenci.
Yorumunuz için teşekkürler.Güzel bir anlatım olmuş. Bi ara aramıştım bulamamıştım, teşekkürler.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.