PJGAMEZ Yeni bir Steve doğdu! Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar boss plugininde böyle hatalar alıyorum ne yaptıysam düzeltemedim blgisi olan yardım edebilir mi? Son düzenleme: 16 Eylül 2020
Arkadaşlar boss plugininde böyle hatalar alıyorum ne yaptıysam düzeltemedim blgisi olan yardım edebilir mi?
YunusCanGungordu140 Bakır madencisi. Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 61 Tepki puanı 16 Puanları 685 16 Eylül 2020 #2 Boss eklentileri üst sürümlerde daha stabil çalışır. Sunucuyu üst sürüme taşıyıp ViaVersion ile alt ve diğer sürümlerin girişini açabilirsin.
Boss eklentileri üst sürümlerde daha stabil çalışır. Sunucuyu üst sürüme taşıyıp ViaVersion ile alt ve diğer sürümlerin girişini açabilirsin.
UgurcanSogutcu Yeni bir Steve doğdu! Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 36 Tepki puanı 3 Puanları 0 16 Eylül 2020 #3 YunusCanGungordu140' Alıntı: Boss eklentileri üst sürümlerde daha stabil çalışır. Sunucuyu üst sürüme taşıyıp ViaVersion ile alt ve diğer sürümlerin girişini açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Haklısın.
YunusCanGungordu140' Alıntı: Boss eklentileri üst sürümlerde daha stabil çalışır. Sunucuyu üst sürüme taşıyıp ViaVersion ile alt ve diğer sürümlerin girişini açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Haklısın.