Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Herkese Merhaba Herkes Brawl Starsı Bilir Dünyada Yaygın Bir Oyun Sizin Düşünceleriniz Nedir Bu Konu Hakkında?
Ekli dosyalar
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Brawl Stars'ı hiç sevmiyorum, bu benim kendi görüşüm fakat başka insanlar sevebilir.
Geliştiriciliğini
Geliştiriciliğini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
'in üstlendiği oyun benim gözümde başarılı bir proje değil, en azından Clash Of Clans, Clash Royale, Hay Day, Boom Beach gibi oyunların yanında. Aslında Supercell farklı bir şeyler denemek istemiş belli. Çünkü genel olarak oyunlarında hep bir kasılma altyapısı var, Clash Royale, Boom Beach, Hay Day. Hepsi köy alt yapısına sahip kasılma tabanlı oyunlar. Zaten Clash Royale projesinden sonra Brawl Stars projesinde fazla zorlanmayacak bir şirket
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
, belki de Clash Royale olmasaydı Brawl Stars'da bugün aramızda olmazdı! Çünkü Brawl Stars ile Clash Royale'in temelinin aynı olduğunu düşünüyorum.