Çözüldü BSkyblock ada dosyalarını bulamıyorum

Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
21 Ağustos 2024
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
35
Discord
bi sunucu paketim var itemsadderli çok bozmak uğraşmak istemiyorum ama bi 10 tane ada var ve sıralamada adamlar var onları sıfırlayacağım pluginsde BSkyblock yok skyblock dosyasını sildim gene sıralamalar sıfırlanmadı başka plugine geçeyim diyorum sıralamalar vb. herşey ayarlı otomatik ne yapayım 2 gündür sinir oldum (plugins dosyasında BSkyblock da yok .jar falan) /plugins yazıp oyunda öyle öğrendim BSkyblock olduğunu
 
Seçkin madenci.
Forum Yöneticisi
Moderatör Şefi
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
59
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
13
Puanları
1,080
Discord
BloodyX#4069
Minecraft’ta BSkyblock ada dosyalarını bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Sunucu Dosyaları: Eğer bir sunucu üzerinde oynuyorsanız, sunucunuzun dosya yöneticisine erişim sağlamanız gerekiyor. Bu genellikle sunucunuzun kontrol paneli üzerinden yapılabilir.
  2. Plugins Klasörü: Sunucu dosyalarınızda plugins klasörünü bulun. Bu klasör içinde BSkyblock veya ASkyBlock gibi ada yönetim eklentilerinin klasörlerini görebilirsiniz.
  3. Ada Dosyaları: BSkyblock veya ASkyBlock klasörünün içinde islands veya data gibi adalarla ilgili dosyaların bulunduğu klasörleri arayın. Bu klasörlerde ada verilerini bulabilirsiniz.
Eğer adalarınızı sıfırlamak istiyorsanız, sunucuya yönetici yetkisiyle giriş yaparak /asadmin clearresetall komutunu kullanabilirsiniz . Bu komut, sunucudaki tüm oyuncu adalarını sıfırlayacaktır.
 

Üst