- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
sadece senin değil, bot un olduğu tüm sunucular, bizim kendi sunucumuz dahil olmak üzere bu ş****** saldırıya maruz kaldı.
bende seni seviyorum, yanlış anlama.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
TÜM BU SORUNLARDAN DOLAYI BATİHOST.COM'U SUÇLAMIYORUM.
SADECE YARDIMLARIN KARŞILANMASINI İSTİYORUM.
SADECE YARDIMLARIN KARŞILANMASINI İSTİYORUM.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
sadece senin değil, bot un olduğu tüm sunucular, bizim kendi sunucumuz dahil olmak üzere bu ş****** saldırıya maruz kaldı.
Abi moral bozmuyalım asıl emek burda da var ama tabi diğer sunucularda zarara uğradı Allah tan ben eklememiştim bu forum da bizim içinde önemli diğer kişiler umarım isyan etmezler bu durum yüzünden evet sizlerinde emeği gitti hak veriyorum sunucuları zarara uğramış kişilere inşallah böyle bir şey bir daha yaşanmaz
Discordumuz Gitit ama Emeğimiz Arkadaşlığımız Gitmedi.
O yüzden bir daha umarım yaşanmaz ne olursa olsun batihost.com ile arkadaşlığımızı devam ettirebiliriz discord'un zarar görmesi
umrumda değil artık Önemli olan @babadagi ile arkadaşlık...
O yüzden bu konuyu kapatıyorum ve batihost.com ile arkadaşlığımızı devam ettiriyorum bir daha sunucularımıza özel bot yapmalayım ve Asla Arkadaşlığımız ve discordumuz bozulmasın.
O yüzden bir daha umarım yaşanmaz ne olursa olsun batihost.com ile arkadaşlığımızı devam ettirebiliriz discord'un zarar görmesi
umrumda değil artık Önemli olan @babadagi ile arkadaşlık...
O yüzden bu konuyu kapatıyorum ve batihost.com ile arkadaşlığımızı devam ettiriyorum bir daha sunucularımıza özel bot yapmalayım ve Asla Arkadaşlığımız ve discordumuz bozulmasın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
kim benimle discordu düzenlemek ister?- Katılım
- 28 Mayıs 2018
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
batihost.com/discord ile bizim sunucuya tekrar üye olabilirsiniz.
her yıkım yeni bir başlangıçtır starcraft of the starmade.
kolları sıva. giriş.
her yıkım yeni bir başlangıçtır starcraft of the starmade.
kolları sıva. giriş.
Haklısın abi tekrardan yapabiliriz.
13 MART DOĞUM GÜNÜM
13 MART DOĞUM GÜNÜM
infumia
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- infumia.com.tr
Kasıtlı yapılmış olmasına imkan yok, aynı sorunu kendi discord sunucularındada yaşadılar. Bir ihanet söz konusu Erkan abinin de belirttiği gibi. Başka türlü bunun olmasına şans veremem. Düzeltilir, tek derdiniz discord olsun.
Erkan abi hayalim seni discorduma davet etmek 
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.