MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu Doldurderken ? tam anlamadımSunucuya girince ilk nerde başlatıyorsa o sunucunun plugins klasörüne gir, orayı at birde.
çakma lobi yok ve ben hub lobisine bağladım siteden kayıt aktif olduğu için ama hub lobinin pluginlerini sayabilirim ancak şöyle bir şey sadece bungeecord açıyorum yine aynı gösteriyor server 0/1 şeklin de sadece bungeecord açık olduğu halde ?çakma lobi eklentilerini at diyorum yani.
bu işlem işini görecektir.Bungeecord un config dosyasına girin max_players: 1 kısmını bulun ve onu istediğiniz sayı yapabilirsiniz ben 2000 yapmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 9488
Sadece BungeeCord'u Böyle Ayarlamış Oluyorsunuz. Lobby Paketindeki Serverproperties Dosyasının içinden maxplayer'i Aratın Ve Ayarlayın.Bungeecord un config dosyasına girin max_players: 1 kısmını bulun ve onu istediğiniz sayı yapabilirsiniz ben 2000 yapmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 9488
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.