Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım BungeeCord Forkları ve Aralarında Ki Farklar

Paesla

Yeni bir Steve doğdu!
Moderatör Şefi
Onaylı Satıcı
Minecraft Destek
Öncelikle herkese merhabalar değerli forum üyeleri.
Bugün sizlere minecraft forkları ve bu forkların aralarında ki farkları anlatacağım.

1) AEGIS

Bu fork kesinlikle uzak durmanız gereken forklardan biridir, geçtiğimiz
yıllarda bu ürünün desteği kesildi ve satılmıyor, eğer satılıyorsa da sakın almayın.
Bu forkun performansı epey bir düşüktür ve bot koruması işlevsel değildir.

2) XCord
Uzaktan bakıldığında aegis ile sadece tek benzer yönü (ortak değil) düşme tarzında bir
koruma kullanmasıdır. Ancak tamamen farklı forklar ve hiçbir alakası yoktur. Bu fork
tamamen performans ve bot koruması, koruma üzerine ustaca kodlanmış bir forkdur.
Ayrıca benimde kullanmakta ve tavsiye etmekte olduğum nadir forklardan biridir.
Ayrıca içinde bir çok işe yarar ayarlamalar vardır, antivpn gibi gibi.

3) FlameCord
Yapımcısı pek sevilmesede orta derecede bir forkdur, şahsen ben bu forku
satın aldım ve kullandım herhangi bir sorun yaşatmadı ama diğer kullanıcılar
bu forkun kötü olduğunu söylüyor, karar size kalmış ama tabii ki XCord'u asla geçemez.

4) Waterfall
Klasik bir bungeecord forkudur aslında bungeecorddan çok bir farkı yoktur ve çoğu diğer forklar
bu fork üzerine kodlanmıştır. Ancak diğer forkları tercih etmeyecekseniz en azından bunu tercih edin.

5) Travertine
PaperMC'nin eskiden geliştirmekte olduğu bir forkdur. Bu fork WaterFall forkunun bir forkudur.
Yine aslında çoğu fork bu forku baz alarak kodlamaları yapıyor, örneğin XCord bu forkun üstüne yapılmıştır.
Yalnız başına asla kullanılmamalıdır, desteği tamamen kesildi.

Sonuç:
Benim belirlediğim en iyi fork XCord'dur. Sunucunuza fork belirlerken fiyata değil
performansa bakacaksınız, mesela burada FlameCord XCord'dan daha pahalı ancak
XCord öne geçiyor. Kesinlikle performansı kontrol etmeniz gerekiyor.

Sizde değerli fikirlerinizi bu konuda herkes ile paylaşabilirsiniz!

Üst Alt