Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba,
Bungeecord kullanıyorum başkaları bot saldırısı yapınca sunucu donup kapanıyor bungeecord'a bot saldırılarını engelleyecek bir bir plugin varmı varsa bana bir tane verirmisiniz.
Bot saldırılarını Google Cloud dan kapatamıyorum bunu Plugin ile çözebilirmiyim?
Bungeecord kullanıyorum başkaları bot saldırısı yapınca sunucu donup kapanıyor bungeecord'a bot saldırılarını engelleyecek bir bir plugin varmı varsa bana bir tane verirmisiniz.
Bot saldırılarını Google Cloud dan kapatamıyorum bunu Plugin ile çözebilirmiyim?
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
- En iyi cevaplar
- 2
AntiJoinBot ve girişleri 2leten skript yükle yeterli olur diye düşünüyorum
Raitorya
Elite madenci.
Konuyu güncele çekerek pluginden daha çok Fork olarak Aegis ve FlameCord öneriyorum.
AKARUI
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- www.akaruinetwork.com
Biraz para verip Bungeecord fork'u olan Aegis alabilirsin.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.