EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Zaten BungeeCord Sunucusuna Yüklemedim PEX i Normal sunucuya yükledim ama config dosyasında mysql desteği göremedim nedense
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Buradan yardım alabilirsin.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Buradan yardım alabilirsin.
Eve geçince okurum şuan teldeyim
AhmetOzkan
Seçkin madenci.
spigot.yml de bungeecord açık mı?Denedim Ama Olmadı Halen Komut Kullanamıyorum BungeeCord Sürümünü Yükledim Olmadı
ErBuSlayer
spigot.yml de bungeecord açık mı?
Evet özellikle ona dikkat ettim
ErBuSlayer
Şimdi Herşeyi Baştan Geri Alalım PEX Pluginine Geri Dönelim Güncel Sürümünü Yükledim Ancak Mysql Bölümünü Göremedim Benimmi Eklemem Gerekiyor ?
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Senin eklemen gerekiyor.Şimdi Herşeyi Baştan Geri Alalım PEX Pluginine Geri Dönelim Güncel Sürümünü Yükledim Ancak Mysql Bölümünü Göremedim Benimmi Eklemem Gerekiyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 1376
Örnek mysql configi:
permissions:
backend: sql
backends:
sql:
uri: mysql://localhost/databasename
user: username
password: password
ErBuSlayer
Senin eklemen gerekiyor.
Örnek mysql configi:
permissions:
backend: sql
backends:
sql:
uri: mysql://localhost/databasename
user: username
password: password
Peki tamam bunu öğrenmem iyi oldu ama aklımda 2 soru daha var bu 2 sorunun cevabını aldımmı artık sıkıntı olmayacak inşallah ilk sorudan başlıyorum
PEX pluginin de süreli grup verme komutunu bulamadım veya ben göremedim bir oyuncuya süreli vip nasıl verebilirim?
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Onu ben de bilmiyorum.Peki tamam bunu öğrenmem iyi oldu ama aklımda 2 soru daha var bu 2 sorunun cevabını aldımmı artık sıkıntı olmayacak inşallah ilk sorudan başlıyorum
PEX pluginin de süreli grup verme komutunu bulamadım veya ben göremedim bir oyuncuya süreli vip nasıl verebilirim?
Hocam aşağıdaki komut işinize yarayacaktır. Saygılar.Peki tamam bunu öğrenmem iyi oldu ama aklımda 2 soru daha var bu 2 sorunun cevabını aldımmı artık sıkıntı olmayacak inşallah ilk sorudan başlıyorum
Kod:
/pex user <kullanıcı> timed add <yetki> <süre SANİYEYLE> [world]
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.