felipeflex
Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba, chestcommands ile bir market hazırladım fakat oyuncunun envanterinde boş yer olmadığında uyarı vermesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu DoldurMaalesef ki sadece chestcommands kullanırsan bu sorunu çözemezsin.Merhaba, chestcommands ile bir market hazırladım fakat oyuncunun envanterinde boş yer olmadığında uyarı vermesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Daha gelişmiş eklentiler deniyebilirsin ama CC'de uyarı veriyordu sankiMerhaba, chestcommands ile bir market hazırladım fakat oyuncunun envanterinde boş yer olmadığında uyarı vermesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.