Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

CombatLog│Savaştan Kaçan Oyunculara SON

Scropy

Seçkin madenci.
Web Sitesi
reaventeam.com
4154

Merhaba değerli Minecrafttr üyeleri
bugün sizlere CombatLog adlı eklentiyi tanıtıcam.

CombatLog nedir ?

Bildiğiniz gibi oyuncuların büyük bir çoğunluğu, savaştan kaçan oyunculardan şikayetçi ve eşyalarım çalındı, d**********m, kandırıldım gibi sebeplerden dolayı savaştan kaçan oyuncuları sunucu sahiblerine şikayet ediyor. Artık buna SON. Bu eklenti oyuncuların arenada savaştan kaçmasını engeller.

Nasıl Kurulur ?

CombatLog
ücretsiz bir eklentidir. Eklentiyi
indirebilirsiniz ve indirdiğiniz eklentiyi plugins klasörüne atıp sunucuyu kapatıp açmak yeterli olacaktır.

Komutlar nasıl yasaklanır ?

Block-Commands-Enabled: true
Block-All-Commands: false
olmalı.

Commands:
- ...
- ...

Bu kısma savaş sırasında kullanılmamasını istediğiniz komutları yazınız.
4152

Eklentinin sohbete gönderdiği yazılar nereden türkçeleştirilir ?

plugins > CombatLog > messages.properties
dosyasından eklentinin sohbete gönderdiği yazıları türkçeleştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.

4311

Savaş süresi nasıl ayarlanır ?

Tag-Duration
bölümünden savaş süresini saniye cinsinden ayarlayabilirsin.

4310

messages.properties dosyasından eklentinin gönderdiği mesajları türkçeleştirebilirsiniz.

4153

■ Arkadaşlar bugünkü konumuzdada renkli görsellerle ve detaylı bir anlatım ile size CombatLog adlı eklentiyi tanıttım umarım size yardımım dokunmuştur, malesef CombatLog adlı eklentinin pek tanıtılcak bir yanı olmadığı için ve kullanması gayet kolay olduğu için kısa bir konu oldu.

BlackOPS#0565 eklentide bir problem çıkarsa ve yardıma ihtiyacınız olursa bu discord adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

Yeni Mesajlar