[ÇÖZÜM] Sunucu Crash Sorunu | Batihost.TC

YnsEmrKY

Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Hepinize selamlar değerli takipçileri.
Bu konuda sunucusunda Crash yiyen arkadaşlar için Crash çözümünü paylaşacağım.
Öncelikle şunu söyleyeyim, bende crash yiyordum ve 'a ticket attım ve uygulamam için bu çözümleri bana atan @ChrisTR (Yağızcan Ilhan)'a teşekkür ederim. Bu konuyu yayınlamamın nedeni bu sorun sizdede var ise sizinde kolayca çözmeniz.

Benim sorunum; Sunucu açılmadan direkt olarak crash yiyordu. ( )
Bunu çok basit bir hataymış, ben sunucuyu aldığım gibi ilk önce açtım ve 1.12.2 olarak açıldı.
server.jar'ı silip 1.8 spigot yükledim ve bu crash'ı yemeye başladım. Sonrasında ise 'ta ticket attığımda bana World'lerin sorun çıkardığını söylediler.
1.12.2'nin worldleri 1.8'de açılmadığı için crash yiyormuşum. Bende bunu sizinle paylaşmak istedim. Forumda ilk konum :). Bu bilgi size Saçma gelebilir ama benim serverimi kurtardı, belkide başka kişilerinde serverini kurtarabilir. Iyi forumlar dilerim !

Starmade

Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
✅ Sorun çözüldü O zaman :)

YnsEmrKY

Seçkin madenci.

Starmade

Seçkin madenci.
Rica ederim.

Ulaş

Seçkin madenci.
Web Sitesi
www.ulasdemirci.com

YnsEmrKY

Seçkin madenci.
BATIHOST.TC Sunucu Değiştirme adresinden hali hazırda bulunan yönergeleri ve BATIHOST.TC Yeni Başlayanlar Kategorisi'nde bulunan konuları okursanız herhangi bir sorun ile karşılaşmadan bir çok işlevi kullanabilirsiniz.
Ah, görememişim. Neyse bu konuda burada dursunda belki bir arkadaşa lazım olur bu bilgi.