Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Hepinize selamlar değerli
Bu konuda
Öncelikle şunu söyleyeyim, bende crash yiyordum ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
takipçileri.Bu konuda
sunucusunda Crash yiyen arkadaşlar için Crash çözümünü paylaşacağım.Öncelikle şunu söyleyeyim, bende crash yiyordum ve
'a ticket attım ve uygulamam için bu çözümleri bana atan @ChrisTR (Yağızcan Ilhan)'a teşekkür ederim. Bu konuyu yayınlamamın nedeni bu sorun sizdede var ise sizinde kolayca çözmeniz.
Benim sorunum; Sunucu açılmadan direkt olarak crash yiyordu. (
) Bunu çok basit bir hataymış, ben sunucuyu aldığım gibi ilk önce açtım ve 1.12.2 olarak açıldı.
server.jar'ı silip 1.8 spigot yükledim ve bu crash'ı yemeye başladım. Sonrasında ise
'ta ticket attığımda bana World'lerin sorun çıkardığını söylediler.1.12.2'nin worldleri 1.8'de açılmadığı için crash yiyormuşum. Bende bunu sizinle paylaşmak istedim. Forumda ilk konum
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
ChrisTR
~
rica ederim, bilgi paylaştıkça güzeldir ve çoğalır.
Sorun çözüldü O zaman
![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.rica ederim, bilgi paylaştıkça güzeldir ve çoğalır.
Rica ederim.
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
BATIHOST.TC Sunucu Değiştirme adresinden hali hazırda bulunan yönergeleri ve BATIHOST.TC Yeni Başlayanlar Kategorisi'nde bulunan konuları okursanız herhangi bir sorun ile karşılaşmadan bir çok işlevi kullanabilirsiniz.
Ah, görememişim. Neyse bu konuda burada dursunda belki bir arkadaşa lazım olur bu bilgi.BATIHOST.TC Sunucu Değiştirme adresinden hali hazırda bulunan yönergeleri ve BATIHOST.TC Yeni Başlayanlar Kategorisi'nde bulunan konuları okursanız herhangi bir sorun ile karşılaşmadan bir çok işlevi kullanabilirsiniz.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.