Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
CRAFTDİSPLAY
Selam, MinecraftTR Forum üyeleri bugun sizlere CraftDisplay adlı eklentiyi tanıtacagım.
Bu eklenti bildiginiz üzere Birkaç forumda takımların ücretli paketlerine koyup paket fiyatlarını şişirmesine ve alıcı üyelerin gözünü boyamasına neden oluyor, bu eklenti piyasada pek bilinmedigi ve tanıtılmadıgı için herkes o şişirilmiş paketleri satın alıyor, ben buna bir son vermek için bu konuyu açıyorum!
EKLENTİ ÖZELLİKLERİ
Çalışma masası efekti mevcut.
Sandıga item koyarken veya alırken efekt mevcut.
Fırın efekti mevcut.
Büyü masası efekti mevcut.
Örs efekti mevcut.
EKLENTİYİ DAHA YAKINDAN TANIYIN
Eklentiyi indirmek için aşağıdaki linke tıklayın, eklentinin tanıtım videosuda spigotda'ki konusunda mevcut.
GÖRSEL ŞÖLENİ
Selam, MinecraftTR Forum üyeleri bugun sizlere CraftDisplay adlı eklentiyi tanıtacagım.
Bu eklenti bildiginiz üzere Birkaç forumda takımların ücretli paketlerine koyup paket fiyatlarını şişirmesine ve alıcı üyelerin gözünü boyamasına neden oluyor, bu eklenti piyasada pek bilinmedigi ve tanıtılmadıgı için herkes o şişirilmiş paketleri satın alıyor, ben buna bir son vermek için bu konuyu açıyorum!
EKLENTİ ÖZELLİKLERİ
| YETKİLERİ |
|---|
| craftdisplay.general.crafting_table |
| craftdisplay.general.chest |
| craftdisplay.general.furnace |
| craftdisplay.general.enchanting_table |
| craftdisplay.general.anvil |
| craftdisplay.command.crafting_table |
| craftdisplay.command.chest |
| craftdisplay.command.furnace |
| craftdisplay.command.enchanting_table |
| craftdisplay.command.anvil |
EKLENTİYİ DAHA YAKINDAN TANIYIN
Eklentiyi indirmek için aşağıdaki linke tıklayın, eklentinin tanıtım videosuda spigotda'ki konusunda mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
GÖRSEL ŞÖLENİ
https://www.MinecraftTR.com/attachments/1571049895122-png.94494/
https://www.MinecraftTR.com/attachments/meme_441794115119346818-jpg.94492/
https://www.MinecraftTR.com/attachments/meme_441794115119346818-jpg.94492/
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Gerçekten güzel bir plugin gibi duruyor güzel anlatmışsın eline sağlık
HarunOrhan
"Le vent se lève ! … Il faut tenter de vivre!"
Survival sunucular için güzel olduğu kadar diğer sunucular içinde oyuna görsellik katabilecek daha gerçekçi gösterebilecek bir eklenti. Tanıttığın için teşekkürler güzel konu olmuş. 
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Güzel bir eklenti.
Gerçekten güzel bir plugin gibi duruyor güzel anlatmışsın eline sağlık
Katılıyorum sana.
Ben teşekkür ederim asılSurvival sunucular için güzel olduğu kadar diğer sunucular içinde oyuna görsellik katabilecek daha gerçekçi gösterebilecek bir eklenti. Tanıttığın için teşekkürler güzel konu olmuş.![]()
Aynen öyleGüzel bir eklenti.
MackleanTR
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.batihost.com
güzel bir eklenti olmuş, konu anlatımıda güzel.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Güzel bir eklenti. Başarılar
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.