CSS Arkaplan

recepemre

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba arkadaşlar. Bir website tasarımı yapmaya başladım ama taa baştan bacground işini halledemedim. Arkaplan için bu kodu kullanıyorum. Bu kodda bir sıkıntı var mı?

CSS:
#giris {
    background-image: url("https://images.wallpaperscraft.com/image/starry_sky_clouds_sunset_120716_1920x1080.jpg");
    background-color: #cccccc;
    height: 100vh;
    background-position: center;
    background-repeat: no-repeat;
    background-size: cover;
}

recepemre

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
HTML:
<body>
    <div id="giris">

</div>
</body>

HTML:
<section id="giris">
    <div class="container">
        <div>
            RECEP
        </div>
    </div>
</section>
id'ye böyle bağlıyorum ama?

recepemre

Yeni bir Steve doğdu!
Bu arada web server olarak xampp 7.3.11 kullanıyorum.
İşletim sistemini win10 pro

Sefa_gkdmr

Sefa GÖKDEMİR
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
linktr.ee
HTML:
<section id="giris">
    <div class="container">
        <div>
            RECEP
        </div>
    </div>
</section>
id'ye böyle bağlıyorum ama?
verdiğiniz kod bende çalışıyor discord üzerinden iletişime geçebilir miyiz Sefa Gökdemir#5880

recepemre

Yeni bir Steve doğdu!
Gönderdim AzmeaL#1881

RaeLight

Yeni bir Steve doğdu!
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge"> <title>Document</title> <style> #giris { background-image: url("[URL]https://images.wallpaperscraft.com/image/starry_sky_clouds_sunset_120716_1920x1080.jpg[/URL]"); background-color: #cccccc; height: 100vh; background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; } </style> </head> <body> <div id="giris"></div> </body> </html>

Bu kodları bir sayfada dene çalışıyorsa sorun ya #giris bulamıyor yada arkada fln kalıyor