Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Cyberpunk 2077, Son Güncellemeden Sonra PlayStation 5'te 'Oynanılmaz' Hale Geldi

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yasaklandı
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
914
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
449
Puanları
825
Discord
Bazı PlayStation 5 oyuncularının aktardıklarına göre Cyberpunk 2077 için yayınlanan son güncelleme, oyunda büyük sorunların yaşanmasına neden oldu. Oyun açıldıktan kısa süre sonra arabaların yerin dibine girdikleri, oyunun düzgün yüklenmediği gibi sorunlar bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde çok büyük bir hayal kırıklığıyla çıkış yapan Cyberpunk 2077'ye büyük bir güncelleme gelmişti. CD Projekt Red, bu güncellemeyle birlikte yama notlarında yüzlerce hatayı giderdiğini belirtmiş, bazı düzeltmeler yapmıştı. Güncellemenin pek çok büyük sorunu çözeceği düşünülürken PlayStation 5 oyuncuları, maalesef bu güncellemeyi mutlu bir şekilde karşılayamadı.
Bazı PlayStation 5 oyuncularının aktardıklarına göre yayınlanan yeni güncelleme ardından oyunda fazlasıyla can sıkıcı hatalar gözükmeye başladı. Oyunu konsola yeni indiren ve açan oyuncu, yaklaşık 15 saniyenin ardından arabaların yerin içine girdiğini ve sonsuz bir düşüşe başladığını bildirdi. Ayrıca oyunun düzgün bir şekilde yüklenmediği de bildirildi.


cyberpunkk_16_9_1600500040.jpg


Aylarca yolunu gözlediğimiz ve birkaç kez ertelenen Cyberpunk 2077, özellikle bu ertelemelerin ardından büyük bir beklentiye kavuşmuştu. Fakat son gün geldiğinde ve oyun yayınlandığında oyuncular, karşılaştıkları manzara karşısında şok olmuştu. Oyun, oynanışı etkileyen ve oynanış zevkini kaybetmenize neden olan irili ufaklı pek çok hataya ev sahipliği yapıyordu.
CD Projekt Red, bu konuda oyunculardan özür dilemiş ve güncellemeleri yayınlamaya devam etmiş olsa da oyun halen sorunlarıyla gündeme gelebiliyor. Oyunda yer alan hataların birçoğu yayınlanan güncellemelerle giderilmiş olsa da bu örnekte de olduğu gibi bazı oyuncular bu güncellemelere rağmen sorunlarla karşılaşabiliyor. Kaynak: webtekno​
 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yasaklandı
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
914
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
449
Puanları
825
Discord
cyberpunk 2077 çöp
 

Üst