Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
minecrafttr aramıza katil!
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
batihost minecraft server kirala
Satın Al
Satın Al
Satın Al
Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
5414
Deniz feneri, çevresinde bulunan tüm üyelere efekt verilmesini sağlayan bir sistemi oluşturan yapıdır. Verdiği efektler: Rejenerasyon, hız, zıplama desteği, acele, direnç ve güçtür. Kırılması zor olan deniz feneri, herhangi bir aletle kırılabilmektedir.
5415
Deniz feneri, sizi güçlendirmek için görev yapmaktadır. Örneğin madene kurarak madende daha hızlı çalışmanızı sağlayan bu sistem, sizin performansınızın artmasına sebep olur. Aynı şekilde bazı etkinliklerde de bunu kullanabilirsiniz. Örneğin bir panayır açtınız, bunu kurarak üyelerin daha hızlı hareket etmesini ve zıplamasını sağlayabilirsiniz.
5416
Deniz fenerinin çalışma mantığı basittir. Tek yapmanız gereken deniz fenerinin altına 3x3 değerli mineral bloklarından birini yerleştirmektir. Sonrasında deniz fenerini ortasına koyup ışığın yandığını göreceksiniz. Bu aşamadan sonra deniz fenerini açın. İçerisine 1 elmas ekleyin. Sonrasında size bir büyü seçmenizi isteyecek. Büyüyü seçip onaylayın. Bu aşamadan sonra artık deniz feneri size bu bölgede olduğunuz sürece efekt verecek. Deniz feneri hakkında öğrenmeniz gereken bir diğer konu ise deniz fenerinin altındaki blokları simetrik bir şekilde 1 blok genişleterek daha güçlü efektler elde edebilirsiniz. Örneğin üst kısım 3x3 ise altındaki kısım 5x5 olacak. Bu şekilde genişleyecek. Siz ne kadar güçlü bir sistem kurarsanız size verilecek efektte bir o kadar güçlü olacaktır.

Deniz Feneri Hakkında Diğer Bilgiler
  • Deniz feneri sistemi ile ilgili 3 gelişme ve 2 başarım bulunmaktadır.
  • Deniz feneri, ilk olarak 1.4.2 sürümünün ön sürümlerinden olan 12w32a sürümünde ortaya çıkmıştır.
  • Deniz feneri ile ilgili 9 farklı ses bulunmaktadır. Bunlar kırılma anı, kırıldıktan sonraki anı, yerleştirme, üstünde yürüme, düşme, aktif etme, kapatma, güç seçimi ve aktif etme anıdır.
  • Deniz fenerinin ilk hali içi boş bir elmasa benziyordu. Aşağıdaki görsellerden deniz fenerinin gelişimini görebilirsiniz.
  • Deniz fenerinin 4 seviyesi bulunmaktadır. Seviye arttıkça efekt aralığı ve süresi de artmaktadır.
  • Deniz fenerinde değerli mineral bloklarını yerleştirirken birden fazla mineral bloğu kullanabilirsiniz.

Deniz Fenerinin Gelişimi
5417
5418
5419
5420
5421
 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yasaklandı
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
914
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
449
Puanları
825
Discord
Tesekkürler.
 

Üst