Dark Network
Yeni bir Steve doğdu!
Bu konuyu görmeden https://minecrafttr.com/konu/minecraft-sohbetini-discord-uzerine-aktarma.2070/ böyle bir konu açtım :/
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
discord dan yazıdıgın mesajları oyuna atıyo ve yazdıgın komutlarıEline sağlık bağlayınca ne oluyor bir görsel yükleseydin görseydik![]()
bu plugin ile olmuyor oHesap bağlama sistemini nasıl yapabiliriz acaba? Her şeyi ayarladım onu çözemedim bir türlü. Kodu alıyorum fakat bota özel mesaj gönderemiyorum.
Nasıl yapabiliriz acaba bilgin varsa söyler misin?bu plugin ile olmuyor o![]()
Nasıl yapabiliriz acaba bilgin varsa söyler misin?
Teşekkürler, iş görür!
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.