Ülkeyi fazlasıyla dolar etkiliyor.Maaşımı dolarla almıyorum...
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Ülkeyi fazlasıyla dolar etkiliyor.Maaşımı dolarla almıyorum...
Çıkar telefonunu göster 5000TL lik telefon var cebinizde daha ekonomi kötü diyonuz nankör bizim milletimiz. Valla hiç gülesim yoktu ha unutmadan biz kiloyla alıyoruz onlar taneyle tane ona göre haMaaşımı dolarla almıyorum...
Valla okula gidiyorum. Aldığım günlük para 10-20 TL arası değişiyor. Küçücük bir poğaça 2.50 TL . Paramın bitmesine üzülüyorum, dersler uzun. Keşke herşey eskisi gibi olsa. 3. sınıftayken 1 TL'ye normal tost , 1,5 TL'ye büyük tost alabiliyordum.Şuan da o normal Tost'u bile 10TL'den aşağı fiyata alamıyorum.Çıkar telefonunu göster 5000TL lik telefon var cebinizde daha ekonomi kötü diyonuz nankör bizim milletimiz. Valla hiç gülesim yoktu ha unutmadan biz kiloyla alıyoruz onlar taneyle tane ona göre ha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.