- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
paketi yapacağım diyen adam, adam gibi yapacak,
abi yana yattı, çamura battı, babam kızdı, aa onu da ekleyecekmiydik, aa onu demedin demeyecek,
paketi yapacak, hataları düzeltecek, gerekirse paketin için adını yazacak sonrasında gelecek adamlara hadi kardeşim demeyecek, çok suistimal ettirmeden
yardım edecek
karşılığında ister batihost kredisi, ister 4gb 1 aylık sunucu verebiliriz.
abi yana yattı, çamura battı, babam kızdı, aa onu da ekleyecekmiydik, aa onu demedin demeyecek,
paketi yapacak, hataları düzeltecek, gerekirse paketin için adını yazacak sonrasında gelecek adamlara hadi kardeşim demeyecek, çok suistimal ettirmeden
yardım edecek
karşılığında ister batihost kredisi, ister 4gb 1 aylık sunucu verebiliriz.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Özellikle uşak gibi olmayacak 
Abi EggWars paket yapmayı bilmiyorum ama öğrenerek yapabilirim herhalde. Bana discord'dan ulaş. DwordGG#2855
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
bize bilen eleman lazımAbi EggWars paket yapmayı bilmiyorum ama öğrenerek yapabilirim herhalde. Bana discord'dan ulaş. DwordGG#2855
über bir fiyat istemiyorsan söyle.satayım
Tamam, öğrenirdim belki.bize bilen eleman lazım
über bir fiyat istemiyorsan söyle.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Tamam, öğrenirdim belki.
öğren gel. sorun yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.