Sol Banner
Sağ Banner

En iyi Anti Hile Hangisi yaw ? Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonmeznw

Elite madenci.
Mrtol arkadaşımız size yardımcı olur.​

Son düzenleme:

Mrtol

Seçkin madenci.
Satın aldığınız eklentiye verdiğiniz paraya çöpe gitti demek büyük ayıp eklenti yapımcısı o kadar emek ile eklentiyi yazıyor nice emekler harcıyor testler yapıyor

edergo

Seçkin madenci.
Yasaklandı
Web Sitesi
voiceofstudents.net
UYARI! Sizi sistemden uyarmıştık. Bu bir paylaşım değil. Paylaşım önekini hatalı kullanıyorsunuz. Bu hesabınızın engellenmesine neden olabilir.

Ulaş

Seçkin madenci.
Web Sitesi
www.ulasdemirci.com
Para vermek istemeyenler için de verebileceğin bir kaç örnek var mı?

Elbette %100 performans beklememek gerek ama az da olsa bir kaç eklenti biliyorsan paylaşmanı isterim.

sonmeznw

Elite madenci.
Satın aldığınız eklentiye verdiğiniz paraya çöpe gitti demek büyük ayıp eklenti yapımcısı o kadar emek ile eklentiyi yazıyor nice emekler harcıyor testler yapıyor
Lütfen yazıları tam okuyun, uzun testler oyuncu kaybı, kiraladığım makine performans, her şeyi test ettim, " çöpe gitti " lafını yazdığımı hatırlamıyorum.
"Bu yazıyı okumak ne kadar kolay olsada bunu denemek yaklaşık 5/6 ayımı aldı tecrübelerimi Batihostla paylaşmaktan zevk duyarım. "

Son düzenleme:

sonmeznw

Elite madenci.
Para vermek istemeyenler için de verebileceğin bir kaç örnek var mı?

Elbette %100 performans beklememek gerek ama az da olsa bir kaç eklenti biliyorsan paylaşmanı isterim.
Orası biraz zor para vermek istemiyorsan NCP en iyisi
para vermeden gerçekten verimli bir eklenti görmedim.

Mrtol

Seçkin madenci.
Lütfen yazıları tam okuyun, uzun testler oyuncu kaybı, kiraladığım makine performans, her şeyi test ettim, " çöpe gitti " lafını yazdığımı hatırlamıyorum.
"Bu yazıyı okumak ne kadar kolay olsada bunu denemek yaklaşık 5/6 ayımı aldı tecrübelerimi Batihostla paylaşmaktan zevk duyarım. "

Bana bunu söyleyip benim konularımı okumadan saçma sapan yorumlar yapmanda ayrı bir ironi.

1529035968722.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...