Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba benim bir youtube kanalım ve 3 minecraft animasyonu var kendim yaptım ama map'ler (3. ve 1. hariç) alıntı bir tanesi ise alıntılı serverin haritasından yani SO olarak adlandırılan bir sunucunun editlenmiş hali animasyonda çıkacak alttaki videolardan birini beğenip oy verirseniz sevinirim
Not: abone olmak ve youtube kanalına LİKE atmak zorunda değilsiniz sadece hangi animasyon daha iyi oy vermenizi isterim.
1. Animasyon video
2. animasyon video
3. animasyon video
Not: abone olmak ve youtube kanalına LİKE atmak zorunda değilsiniz sadece hangi animasyon daha iyi oy vermenizi isterim.
1. Animasyon video
2. animasyon video
3. animasyon video
Son düzenleme:
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
3 Animasyon Güzel
Diğerleride var onlarıda yakında atıcam 
Oy veren yok 
Hepsi Nasol
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.