mhakanki
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- www.hakandedeoyunda.com
Öncelikle hepinize merhaba oyun severler. Bana göre en gelişmiş fırın ve huni pluginlerini sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyorum.
tabii ki plugin üreticisi songoda firmasının da bana sponsor olması cabası
EpicFurnaces ve EpicHoppers Pluginine ait resmi web sitesi için
EpicFurnaces Plugini
Bu plugin sayaesinde fırınlara upgrade, hız, item çoğaltma gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.
EpicHoppers Plugini
Bu plugin sayaesinde hunilere upgrade, hız, item çoğaltma, teleport, gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Epichoppers ile artık serverinizde yüzlerce huni kullanmak zorunda kalmayacak oyuncularınız. Hem oyuncularınız için pratiklik hemde serverinizdeki lagın önüne geçmiş olursunuz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.
İYİ SEYİRLER DİLİYORUM..
tabii ki plugin üreticisi songoda firmasının da bana sponsor olması cabası
EpicFurnaces ve EpicHoppers Pluginine ait resmi web sitesi için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
EpicFurnaces Plugini
Bu plugin sayaesinde fırınlara upgrade, hız, item çoğaltma gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.
EpicHoppers Plugini
Bu plugin sayaesinde hunilere upgrade, hız, item çoğaltma, teleport, gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Epichoppers ile artık serverinizde yüzlerce huni kullanmak zorunda kalmayacak oyuncularınız. Hem oyuncularınız için pratiklik hemde serverinizdeki lagın önüne geçmiş olursunuz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.
İYİ SEYİRLER DİLİYORUM..