Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Tanıtım EpicFurnaces ve EpicHoppers Plugin Tanıtımı | Çok Gelişmiş fırın ve huni sistemi ile serverleriniz coşacak

mhakanki

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
www.hakandedeoyunda.com
Öncelikle hepinize merhaba oyun severler. Bana göre en gelişmiş fırın ve huni pluginlerini sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyorum.
tabii ki plugin üreticisi songoda firmasının da bana sponsor olması cabası :)
EpicFurnaces ve EpicHoppers Pluginine ait resmi web sitesi için

EpicFurnaces Plugini
Bu plugin sayaesinde fırınlara upgrade, hız, item çoğaltma gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.

EpicHoppers Plugini
Bu plugin sayaesinde hunilere upgrade, hız, item çoğaltma, teleport, gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Epichoppers ile artık serverinizde yüzlerce huni kullanmak zorunda kalmayacak oyuncularınız. Hem oyuncularınız için pratiklik hemde serverinizdeki lagın önüne geçmiş olursunuz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.

İYİ SEYİRLER DİLİYORUM..

EymenJohh

Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
Web Sitesi
servismedya.com
ilginç ve bir o kadar güzel eklentiler, başarılı anlatım. ellerine sağlık!

Yeni Mesajlar