Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selam Dostlar; Ben Eren. (Gumball Network Kurucusu) Yeni Bitirmiş Olduğum İstatistik Skriptini Sizinle Paylaşmak İstedim.
Not: Skript'in Kodları Tamamen Bana Aittir. Variableler Olsun, Argumentli Kısımlar Olsun 100% Bana Ait. Lütfen, İznim Olmadan Başka Forumlarda Paylaşmayınız.
#Görseller;
Not: Skript'in Kodları Tamamen Bana Aittir. Variableler Olsun, Argumentli Kısımlar Olsun 100% Bana Ait. Lütfen, İznim Olmadan Başka Forumlarda Paylaşmayınız.
#Görseller;
#Kodumuz;
Kod:
on first join:
set {istatistik::%player%::öldürme} to 0
set {istatistik::%player%::ölme} to 0
set {istatistik::%player%::bkoyma} to 0
set {istatistik::%player%::bkırma} to 0
command /stats [<player>]:
trigger:
if arg-1 is set:
send "&8&m-----------------------------------------------------"
send "&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Öldürme Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::öldürme}%&8]"
send "&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Ölme Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::ölme}%&8]"
send "&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Blok Koyma Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::bkoyma}%&8]"
send "&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Blok Kırma Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::bkırma}%&8]"
send "&8&m-----------------------------------------------------"
else:
send "&8&m---------------------------"
send "&a&l» &eÖldürme Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::öldürme}%&8]"
send "&a&l» &eÖlme Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::ölme}%&8]"
send "&a&l» &eBlok Koyma Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::bkoyma}%&8]"
send "&a&l» &eBlok Kırma Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::bkırma}%&8]"
send "&8&m---------------------------"
on death of player:
add 1 to {istatistik::%player%::öldürme}
add 1 to {istatistik::%victim%::ölme}
on place:
add 1 to {istatistik::%player%::bkoyma}
on break:
add 1 to {istatistik::%player%::bkırma}
command /istatistik [<text>] [<player>]:
trigger:
if player has permission "stats.sıfırla":
if arg-1 is set:
if arg-2 is set:
if arg-1 is "sıfırla":
delete {istatistik::%player%::öldürme}
delete {istatistik::%player%::ölme}
delete {istatistik::%player%::bkoyma}
delete {istatistik::%player%::bkırma}
send "&a&l» &eHey! &8[&a%player%&8] &eAdlı Oyuncunun İstatistikleri Başarıyla Sıfırlandı."
send "&a&l» &eHey! Dostum&8, &eİstatistiklerin &8[&a%player%&8] &eTarafından Sıfırlandı." to arg-2
else:
send "&a&l» &8[&eBu Komutu Kullanmak İçin Yetkin Yok !&8]"
Kod:
[/FONT][/SIZE]
#Skript'in Yapımcısı: Gumball Network
#Skript'in Geliştiricisi (Developer): Gumball Network
#Skript'in İsmi: Stats
#Eklenenler;
#Kod Kısaltılması Yapıldı.
#Komut Kullanma Sayısı Eklendi.
options:
version: v1.1
on first join:
set {istatistik::%player%::kkulanma} to 0
command /stats [<player>]:
trigger:
if arg-1 is set:
send "&8&m-----------------------------------------------------%nl%&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Öldürme Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::öldürme}%&8]%nl%&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Ölme Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::ölme}%&8]%nl%&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Blok Koyma Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::bkoyma}%&8]%nl%&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Blok Kırma Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::bkırma}%&8]%nl%&a&l» &eHey! &8[&a%arg-1%&8] &eAdlı Oyuncunun Komut Kullanma Sayısı &8[&a%{istatistik::%arg-1%::kkulanma}%&8]%nl%&8&m-----------------------------------------------------"
else:
send "&8&m---------------------------%nl%&a&l» &eÖldürme Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::öldürme}%&8]%nl%&a&l» &eÖlme Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::ölme}%&8]%nl%&a&l» &eBlok Koyma Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::bkoyma}%&8]%nl%&a&l» &eBlok Kırma Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::bkırma}%&8]%nl%&a&l» &eKomut Kullanma Sayın &8[&a%{istatistik::%player%::kkulanma}%&8]%nl%&8&m---------------------------"
on death of player:
add 1 to {istatistik::%attacker%::öldürme}
add 1 to {istatistik::%victim%::ölme}
on place:
add 1 to {istatistik::%player%::bkoyma}
on break:
add 1 to {istatistik::%player%::bkırma}
on command:
add 1 to {istatistik::%player%::kkulanma}
command /istatistik [<text>] [<player>]:
trigger:
if player has permission "stats.sıfırla":
if arg-1 is set:
if arg-2 is set:
if arg-1 is "sıfırla":
delete {istatistik::%player%::öldürme}, {istatistik::%player%::ölme}, {istatistik::%player%::bkoyma}, {istatistik::%player%::kkulanma}, and {istatistik::%player%::bkırma}
send "&a&l» &eHey! &8[&a%player%&8] &eAdlı Oyuncunun İstatistikleri Sıfırlandı."
send "&a&l» &eHey! Dostum&8, &eİstatistiklerin &8[&a%player%&8] &eTarafından Sıfırlandı." to arg-2
set {istatistik::%player%::öldürme}, {istatistik::%player%::ölme}, {istatistik::%player%::bkoyma}, {istatistik::%player%::kkulanma}, and {istatistik::%player%::bkırma} to 0
else:
send "&a&l» &8[&eBu Komutu Kullanmak İçin Yetkin Yok !&8]"
[/spoiler]
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ooo (alp)Eren çok çok daha geliştirilebilir bir sistem bu. En son yazdığı komut, attığı adım, Online süresi, oyun türüne göre eklenebilecek şeylee ada seviyesi klan ismi gibi, parası, leveli, adasındaki sp sayısı ya da klanının sırası vb tarzı bir çok şey eklenebilir. Ama basit ve kullanışlı. Teşekkürler paylaşımın için.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Reis, Salin OlOoo (alp)Eren çok çok daha geliştirilebilir bir sistem bu. En son yazdığı komut, attığı adım, Online süresi, oyun türüne göre eklenebilecek şeylee ada seviyesi klan ismi gibi, parası, leveli, adasındaki sp sayısı ya da klanının sırası vb tarzı bir çok şey eklenebilir. Ama basit ve kullanışlı. Teşekkürler paylaşımın için.
Skript içerisindeki cümleler Türkçemizin kurallarına biraz daha dikkat edilecek yazılırsa daha güzel olabilirdi.
(Cümlede bütün kelimelerin ilk harflerinin büyük olmaması gibi.)
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Biliyorum Berkant Abi. Ama Alışkanlık Ne Zaman Böyle Yazsam "Caps Lock" a Basma Hissi Duymuyorum, Yaziyorum Kendi Geliyor.Skript içerisindeki cümleler Türkçemizin kurallarına biraz daha dikkat edilecek yazılırsa daha güzel olabilirdi.
Konu tasarımı kötü: -1 puan
Skript tasarımı kötü: -5 puan
Skript gereksiz: -15 puan
Toplam: -21 puan
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
sonuçta bir skript tanıtmışım ?, sunucu tanıtımı vs. değil. tasarıma örnek vermem böyle şeylerde.Konu tasarımı kötü: -1 puan
skript tasarımını kendim beğeniyorum, sana göre kötü olabilir. saygı duyuyorum.
skript gereksiz diye birşey diyemezsin. hakkın yok. belki bir kardeşimin işine yarayacak. nerden bilebilirsin ?
Eklenti varken neden skript?sonuçta bir skript tanıtmışım ?, sunucu tanıtımı vs. değil. tasarıma örnek vermem böyle şeylerde.
skript tasarımını kendim beğeniyorum, sana göre kötü olabilir. saygı duyuyorum.
skript gereksiz diye birşey diyemezsin. hakkın yok. belki bir kardeşimin işine yarayacak. nerden bilebilirsin ?
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Bunu bana değil, kendine sor.Eklenti varken neden skript?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.