Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Hey! Selam Dostlar. Bugün Yeni Kodlamayı Bitirmiş Olduğum --> Sohbet Sistemi <-- Tanıtacağım Ve Paylaşacağım
Sizleri Fazla Tutmak İstemiyorum, Direk Görsellere Geçelim
#Görseller;
#GENEL MENÜ
#Önemli Bir Bilgi (İnfo)
#Sohbet Silme Şeysi
#Sohbet Kapatma Şeysi
#Sohbet Açma Şeysi
# Sohbet Silinince Tüm Oyunculara Gelen Yazı
# Sohbet Kapatılınca Gelen Yazı
#Sohbet Açılınca Gelen Yazı
# Sohbet Kapalı Olduğunda, Eğer Oyuncunun Permi : "sohbet.konusma" Değil İse Gelen Yazı.
# EVET SKRİPTİMİZİ TANITTIK, ŞİMDİ KODU PAYLAŞALIM
#Not: skQuery, skRayFall, Skellet ve TuSKe Eklentilerini Gerektirir.
#Dipnot: Skript'i İznim Olmadan, Başka Platformlarda Paylaşmayınız.
#Yardım Edenler: @CooLBeY
Sizleri Fazla Tutmak İstemiyorum, Direk Görsellere Geçelim
#Görseller;
# EVET SKRİPTİMİZİ TANITTIK, ŞİMDİ KODU PAYLAŞALIM
Kod:
command /sohbet:
trigger:
if player has permission "sohbet.ayarla":
open virtual chest with size 1 named "&5Sohbet" to player
make gui slot 1 of player with Paper named "&3&lBilgi" with lore "&7Sohbet Ayarlarını Yaptığınız Zaman&8, &7Tekrar Ayarlamayı Unutmayın !"
make gui slot 0, 2, 6, 7, and 8 of player with Black_Stained_Glass_Pane named ""
make gui slot 3 of player with Sunflower named "&aSohbeti Aç" with lore "&7Sohbeti Açmak İçin &e&nTıkla..." to run:
close player's inventory
set {kilitli} to false
broadcast "&aSohbet Açıldı."
make gui slot 4 of player with Bow named "&cSohbeti Kapat" with lore "&7Sohbeti Kapatmak İçin &e&nTıkla..." to run:
close player's inventory
set {kilitli} to true
broadcast "&cSohbet Kapatıldı."
make gui slot 5 of player with Gunpowder named "&6Sohbeti Sil" with lore "&7Sohbeti Silmek İçin &e&nTıkla..." to run:
close player's inventory
send "%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%&a&l» &eSohbet &8[&a&n%player%&8] &eTarafından Temizlendi." to players
else:
send "&a&l» &8[&eBu Komutu Kullanmak İçin Yetkin Yok !&8]"
on chat:
if {kilitli} is true:
if player doesn't have permission "sohbet.konusma":
cancel event
send "&a&l» &8[&eSohbet Kapalı. Konuşamazsın !&8]" to player
#Not: skQuery, skRayFall, Skellet ve TuSKe Eklentilerini Gerektirir.
#Dipnot: Skript'i İznim Olmadan, Başka Platformlarda Paylaşmayınız.
#Yardım Edenler: @CooLBeY