xOrcun
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen hafta staffchat(yetkili sohbet) skripti paylaşmıştım.Bu haftada küfür engelleme skriptini tanıttım ve kodlarını da verdim.Artık oyuncular kolay kolay küfür edemiyecekler.Aşağıdaki videoya da skriptin tanıtım videosunu görüyorsunuz.
Geçen hafta staffchat(yetkili sohbet) skripti paylaşmıştım.Bu haftada küfür engelleme skriptini tanıttım ve kodlarını da verdim.Artık oyuncular kolay kolay küfür edemiyecekler.Aşağıdaki videoya da skriptin tanıtım videosunu görüyorsunuz.
YAML:
Prefix: '&3LeaderTR &8» &7'
Ayarlar:
Koruma: Açık
Güncelleme Kontrol: Açık
Yetkiler:
Komut: kufurengel.komut
Bypass: kufurengel.bypass
Yetki Yok: '&cBu komutu sadece yetkililer kullanabilir'
Yasaklanacak Kelime: '&cLütfen yasaklanacak kelimeyi yazınız!'
Kaldırılıcak Kelime: '&cLütfen kaldırılıcak olan kelimeyi yazınız!'
Engel Mesaj: '&e{OYUNCU} &clütfen yasaklı kelimeyi kullanmayı kes!'
Yasaklı Kelime: '&e{KELIME} &7zaten yasaklı kelime!'
Kelime Eklendi: '&e{KELIME} &7kelime başarıyla eklendi!'
Kelime Silindi: '&e{KELIME} &7kelime başarıyla silindi!'
Kelime Eklenmemiş: '&cHerhangi bir yasaklı kelime bulunamadı!'
Sürüm: v0.3
YAML:
Küfür-Listesi:
- kelime
- Mesajlar tamamen Ayarlar.yml'den ayarlanabilir oldu.
- /küfür engel aç - kapat komutu kaldırıldı ve ayarlar.yml dosyasından ayarlanabilir hale geldi.
- Bazı düzeltmeler yapıldı!
- Güncelleme sisteminde düzeltmeler yapıldı!
- Güncelleme sistemi için yeniden site tasarlandı!
Güncelleme kısmındaki hiçbir şeyi değiştirmeyin skript bozulabilir.Güncelleme geldiğinde Ayarlar.yml dosyasını silin ve skript onu baştan kursun yoksa güncelleme sisteminde bug oluşabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme:
UmutTR
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yararlı konu 
Güzel ve yararlı olmuş.
xOrcun
Seçkin madenci.
Güzel ve yararlı olmuş.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Yararlı konu![]()
Yararlı ve güzel küfür engellemek için işe yarayabilir, pluginleri varken kullanılırmı bilemem. yinede eline emeğine sağlık.
xOrcun
Seçkin madenci.
Plugin varken kullananda var, skript kullananda var herkesin kullanım tarzına kalmış.Yorumunuz için teşekkür ederim.Yararlı ve güzel küfür engellemek için işe yarayabilir, pluginleri varken kullanılırmı bilemem. yinede eline emeğine sağlık.
Plugin var iken skript kullanmak biraz gereksiz olur lakin kullanmak isteyenler için başarılı.
Eline sağlık dostum.
xOrcun
Seçkin madenci.
Teşekkür ederim.Eline sağlık dostum.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.