Microsoft Azure'de böyle bir şey yaşamadım. Peki ödemediğin oldu mu?2 yıl google cloud kullandım fatura ödemez isen telefonunu bizzat arıyorlar.
Google ve Microsoft'un makinelerini denemeden yorum yapmamalısın. Gayet kaliteli makine vermekteler. Fakat ücretsiz bir şekilde bir süre idare edilebilecek seviyededir. Sonrasında tabii ki makine almalıyız.Bu firmalar belli bir miktar kredi veriyor denemeniz için bittiğinde istersen devam ediyorsun devam ettiysen ödemen gerekiyor etmediysen otomatik olarak yenilenmiyor. Minecraft sunucusu için tercih edilir mi diye soracak olursanız kesinlikle tavsiye etmem.
Minecraft sunucusu açmak istiyorsanız cebinizden elbette bir şeyler katmanız lazım sonuçta hizmet vereceksiniz aylık 50-100 TL vererek açabilmek varken sanal cpu veren deneme sürümü firmalarla uğraşmaya gerek duymak saçma.
Google ve Microsoft'un makinelerini denemeden yorum yapmamalısın. Gayet kaliteli makine vermekteler. Fakat ücretsiz bir şekilde bir süre idare edilebilecek seviyededir. Sonrasında tabii ki makine almalıyız.
Hmm, ilginç. Benim deneyimim kaliteli idi. 56 GB RAM'lı bir makinede test yaptım.Denedim
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.