Sıradan birisi
- Discord
- ErenAslan#4578
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimBaşarılı bir konu, bana lazımdı, teşekkürler
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimBaşarılı bir konu, bana lazımdı, teşekkürler
Bungeede sayısal IP olarak sunucuların adreslerini 127.0.0.1 ayarlayabilirsin. Böylece ana sunucuların portlarını kapatabilirsin. Public IP adresi ayarlayıp sunucunun portunu dışarı kapatırsan sunucuya bağlanamazsın. Sadece lokal bağlantılatı kabul eder.Konu çok başarılı öğrendiğim şeyler de oldu eksik bulduğum şeylerde bu yüzden 2 ve 3. adımlarda eksik\Hataları ileteceğim.
2 Numaralı adımda, Gereksiz yere Eklenti kurmaya gerek yoktır. NoCheatPlus, Oyun içerisinden girilmemesi gereken komutları ayarlayabilir.
3'de ise IPWhitelist'i DOĞRU ayarlarsanız Bypasslanamaz. Şu şekilde, ayarlanır.
Bungeecord configinde bütün IP'ler sayısal girilir 127.0.0.1 veya localhost şeklinde yazmayın. 185.95.145.xxx diye bir IPye sahipseniz bu IP'yi girin. ayrıca aynı şeyi her sunucunun server.properties'den server-ip'i yine sunucunuzun sayısal IPsi olarak ayarlayın. daha sonra Çakma lobi hariç diğer sunuculardan BungeeCord'u kapatın BungeeCord => ip_forward= true olarak ayarlayın. ardından Çakma lobi hariç bütün sunuculara IPWhitelist atıp yalnızca whitelist'e Sunucunuzun sayısal IPsini yazın. Hayırlı olsun port ile sunucunuza giriş sağlayamayacaklar.
Yanlışım var ise lütfen düzeltin.
Bu şekilde adam Bungee kurup portuna yönlendirip giriş sağlayabiliyorBungeede sayısal IP olarak sunucuların adreslerini 127.0.0.1 ayarlayabilirsin. Böylece ana sunucuların portlarını kapatabilirsin. Public IP adresi ayarlayıp sunucunun portunu dışarı kapatırsan sunucuya bağlanamazsın. Sadece lokal bağlantılatı kabul eder.
Sormadan söyleyeyim bungee dışı bağlantılara izin vermemek için sunucu portlarını kapatıyoruz
Zaten olması gereken şeyBu şekilde adam Bungee kurup portuna yönlendirip giriş sağlayabiliyor
Sunucudan bahsetmiyorum Makinedeki sunucuya Kendi bilgisayarımdan 127.0.0.1 olarak bungee çalıştırırsam, Portunu bulduğum sunucuya bağlanabilirim AuthME BypassZaten olması gereken şey
İşte o portu bulma diye port kapatıyoruz. Bungee içinden o sunucuların adreslerini 127.0.0.1 yapıyoruz. O sunuculara dışarıdan erişimi sadece kendi sunucunda açtığın bungee üzerinden vermiş oluyorsun. Bypass felan da olmadıSunucudan bahsetmiyorum Makinedeki sunucuya Kendi bilgisayarımdan 127.0.0.1 olarak bungee çalıştırırsam, Portunu bulduğum sunucuya bağlanabilirim AuthME Bypass
Mantıklı, Doğru Ben portları kapatmazsan yapılacak önlemi söyledim aydınlattığın için teşekkürler.İşte o portu bulma diye port kapatıyoruz. Bungee içinden o sunucuların adreslerini 127.0.0.1 yapıyoruz. O sunuculara dışarıdan erişimi sadece kendi sunucunda açtığın bungee üzerinden vermiş oluyorsun. Bypass felan da olmadı