Mertcan06bey
Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Olabilir discord adresiniz nedir acaba ?Rica Ederim
Evet farkındayım gereksiz olduğunu ama yine de koymak istedim. Diğer ki skriptlerimde dah yaralı olanları paylaşacağım
Not: Skriptler bana ait olmadığı için böyle yayınladım. Ama isterseniz discord'dan bana ulaşıp size düzenleyip verebilirim.
Poxe
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- banyocraft.play.tc
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Owww Dostum Mükemmel İnş Büyürsün
Kimileri toprak kadar kıymetli kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli kimileri ş******
Kimileri toprak kadar kıymetli kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli kimileri ş******
Güzel skriptlere benziyor bunları forumlardan bulduğunu sölemen güzel sana ait olduğunuda idda edebilirdin. Paylaşımın için teşekkürler birçok sunucu sahibi bunları kullanmak isteyecektir.
başarılı.
Neredeyse hepsini kullanacakmışsın maşşallahgayet yararlı skriptler olmuş çok teşekkür ederim sunucumda şunları kullanacağım:
-İp Adresi Kontrol Skripti.
-Acil Durum Çantası Skripti.
-Anket Skripti.
-Oyuncuların Ne Kadar Uzakta Oldugunu Görme Skripti.
-Yere Eşya Atmayı Önleyen Skript.
-Süreli komut kullanma skripti.
-Kazma ile bir yeri 3x3 kazma skripti.
-Süreli Fly Skripti.
Teşekkür ederim paylaştıklarının yarısından çoğu işime yarayacak
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.