Haritalar siliniyor - Multiverse Core sorunu

Kamil003

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar. Dün localhost olarak sunucumu hazırlıyordum. Her şey normaldı /save-all çekip stopladım. Bu gün girdim tüm maplar gitmiş neden olabilir? Haritalar kalıyor amma Multiverse core`de silinmiş

SelimAkoguz

Seçkin madenci.
Web Sitesi
minecraftserver.com.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Malesef sorun yine aynı şekilde devam etmekdedir
bir skript hazırlayabilirsin, mesala sunucu açıldığında konsol şunları yazacak /mv import lobi normal & /mv import arena normal
gibi

Kamil003

Yeni bir Steve doğdu!
bir skript hazırlayabilirsin, mesala sunucu açıldığında konsol şunları yazacak /mv import lobi normal & /mv import arena normal
gibi
Hayır. MultiVerse Core sürümünü güncelleyeceğim.

Elysion

İyi insanlar hep kaybederler, çünkü adildirler.
Web Sitesi
batihost.com
durum nedir. halledebildin mi?