Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Herkese selam MinecraftTR sakinleri
Ben Anıl belki tanıyorsunuzdur KeskinCan işte
Hemen konumuza uçan tekme atarak giriş yapalım
Hazır dosyaları almak için isterseniz bana direk Discord üzerinden ulaşa bilirsiniz.
1) İsim buglarını önlemekten başlayalım hemen o zaman;
2) Harita Dızcılarını engelleme 3 adet yöntemi bulunuyor hepsini bırakıyorum;
ModChecker içinde Discord üzerinden bana ulaşa bilirsiniz.
3) Crash engelleme ve bir çoğu var bunlarında hazır dosyalarına Discord üzerinden ulaşabilirsiniz;
4) Crash Paket koruması;
5) KickALL Bugunu ortadan kaldırma
6) Ücretsiz Bot koruması;
7) BungeeCord İP bugu önleme;
Konuya yorum yapmayı vede bi Like atmayı unutmaz isen çoook sevinirim
Discord Adresim:
! Anıl#6559
Ben Anıl belki tanıyorsunuzdur KeskinCan işte
Hemen konumuza uçan tekme atarak giriş yapalım
Hazır dosyaları almak için isterseniz bana direk Discord üzerinden ulaşa bilirsiniz.
1) İsim buglarını önlemekten başlayalım hemen o zaman;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
2) Harita Dızcılarını engelleme 3 adet yöntemi bulunuyor hepsini bırakıyorum;
ModChecker içinde Discord üzerinden bana ulaşa bilirsiniz.
3) Crash engelleme ve bir çoğu var bunlarında hazır dosyalarına Discord üzerinden ulaşabilirsiniz;
4) Crash Paket koruması;
5) KickALL Bugunu ortadan kaldırma
6) Ücretsiz Bot koruması;
7) BungeeCord İP bugu önleme;
Konuya yorum yapmayı vede bi Like atmayı unutmaz isen çoook sevinirim
Discord Adresim:
! Anıl#6559
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
yararlı
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Eline Sağlık
Tüm bunları silin..
ExploitFixer yükleyin.
İp koruması için hiçbir eklenti kullanmanıza gerek yok tüm sorunu Windows Firewall ile çözebilirsiniz.
ExploitFixer yükleyin.
İp koruması için hiçbir eklenti kullanmanıza gerek yok tüm sorunu Windows Firewall ile çözebilirsiniz.
EymenJohh
Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
- Web Sitesi
- servismedya.com
Konuya biraz eleştirisel yaklaşmak zorundayım. Tüm herkesin yararına olsun diye. Paylaştığın 3 yol da maalesef ki harita hırsızlarına engel olmuyor. NoProxy bot koruması da bildiğim kadarıyla aynı ipden gelen farklı proxylere sahip botları engelliyor. Farklı iplerden gelen botları engelleyemiyor. Yani, yeri plugins dizini değil geri dönüşüm kutusu. Crash için paylaştığın eklentiler de yetersiz kalıyor, hepsini teker teker tecrübe edindim. ModChecker ise sadece clientin belirli bir isim ile girişini engelliyor. Clientin ismini değiştirip yine giriş yapabilirler maalesef ki. Eğer ki bu konuyu 2017 veya 2018 de paylaşsaydın belki birilerinin işine yarayabilirdi. 2020'deyiz, zibilyon tane farklı saldırı methodu var. Eski pluginlerle korunmak maalesef ki mümkün olmuyor.
Bot Koruması Olarak: Videodaki koruma tamamen ÜCRETSİZ ve kaliteli. Konuya ekleyebilirsin. Başarılar.
Bot Koruması Olarak: Videodaki koruma tamamen ÜCRETSİZ ve kaliteli. Konuya ekleyebilirsin. Başarılar.
Paylaştığın bot koruması Vip Attack saldırısı yerse BungeeCord OVH AntiDDOS Pro'nun CPU'sunu sever.Konuya biraz eleştirisel yaklaşmak zorundayım. Tüm herkesin yararına olsun diye. Paylaştığın 3 yol da maalesef ki harita hırsızlarına engel olmuyor. NoProxy bot koruması da bildiğim kadarıyla aynı ipden gelen farklı proxylere sahip botları engelliyor. Farklı iplerden gelen botları engelleyemiyor. Yani, yeri plugins dizini değil geri dönüşüm kutusu. Crash için paylaştığın eklentiler de yetersiz kalıyor, hepsini teker teker tecrübe edindim. ModChecker ise sadece clientin belirli bir isim ile girişini engelliyor. Clientin ismini değiştirip yine giriş yapabilirler maalesef ki. Eğer ki bu konuyu 2017 veya 2018 de paylaşsaydın belki birilerinin işine yarayabilirdi. 2020'deyiz, zibilyon tane farklı saldırı methodu var. Eski pluginlerle korunmak maalesef ki mümkün olmuyor.
Gerçi OVH AntiDDOS PRO Alabilen adam bot koruma plugininiede para verebilir.
Ama tr.sh yı açarsanız
Vede şu linkteki korumayı yaparsanız bu plugin ile asla bot yemezsiniz
Koruma_1.sh saniyede gelen 300 bot sayısını 20 ye düşürüyor çok iyi birşey bizzat denedim Vip attackda 2 saniyede banlanan ip adresi 1000 olurken bu koruma_1.sh'yi açarsanız 200 oluyor
Bu eklenti korumalarını yetersiz buldum. Bunlardan birkaçı güncel değil ve yeterli değil.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.