Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Forum Oyunları Hikaye Oluşturalım.

curly

Yeni bir Steve doğdu!
ARKADAŞLAR MERHABA İŞTE FORUMDA BOM VEYA TUTTU TUTMADI OYNAYARAK FAZLA MİNECOİN ELDE EDEMEYİZ VEYADA EĞLENEMEYİZ.
EN İYİSİ BİR HİKAYE BAŞLATALIM VE O HİKAYEYİ DİĞER KİŞİ BEKLESİN. KARIŞIKLIK OLMAMASI İÇİN DİKKATLİ OYNAYALIM.

Herkes Max 3 cümle kurarsa daha iyi olur.

Hikaye Başlığı: Bir gün minecrafttr discorduna gittim ve elinde bıçaklı 3 arkadaşın kavga ettiğine tanık oldum.​

Valiant

Rec, Play, Pause!
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
www.craftale.net
Geçen Batihost ofisine giderken yolda serseriler çevirip başka host kullan dediler bıçak çektim öldürdüm hapse girdim sonra hapisde şişlediler öldüm mezardan yazıyorum. (Evet, çok boş yaptım, biliyorum.)

Mertcan06bey

Elite madenci.
Geçen Batihost ofisine giderken yolda serseriler çevirip başka host kullan dediler bıçak çektim öldürdüm hapse girdim sonra hapisde şişlediler öldüm mezardan yazıyorum. (Evet, çok boş yaptım, biliyorum.)
+++ Mezardan yazmakta hoş aslında gençler, ama şimdi benim kafamda bir soru takıldı benim makinenin günü geldi ben onu ödeme gidiyordum şimdi ben bu faturayı nasıl ödicem hemen mezardan çıkmanın bir yolunu bulmam lazım önce etrafımdaki beyaz çarşafı yırttım şimdi ise tabutun tahtalarını kırıyorum...

Üst Alt