Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Hızlı Oyun Modu Değiştirmek Artık Mümkün!

Minecraft 20W20A sürümü ile birlikte hızlı bir şekilde oyun modu değiştirmek mümkün hale gelirken aynı zamanda yeni Nether başarımları da oyuna eklenmiş bulunuyor. Belki küçük bir arayüz ve başarım güncellemesi olabilir fakat özellikle oyun modunu sık sık değiştirme ihtiyacı duyan oyuncular için harika bir güncelleme oluyor.
VB9DhMOE9shPQy85k9CuEttZIYOEq3UQrfN6zPIJ13t7cGDIEmzarBNK8fklSIs7oy4a2nKFBHXTTHXhneYuxg3sczoSpI7mOj_PoZ1Mw0bfFjV1EAh3B_TxPfBWQA-qX6ka99Ta
Oyun Modu Güncellemesi
Eğer ki oyun içerisinde özellikle bir harita düzenleme işlemi yapıyor iseniz hayatta kalma modunda test ediyor olabilirsiniz. Sonrasında yaratıcı moda geçip düzenlemeler yapıyor olabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken sık sık komut kullanılıyordu veya daha hızlı oyun modu değişimi için bir eklenti gerekiyordu.

Artık Minecraft’ın kendi içerisinde 2 tuşla oyun modu değiştirmek mümkün hale geliyor. F3+F4 tuşlarına aynı anda bastığınızda karşınıza oyun modu arayüzü gelecek. 4 oyun modundan istediğinizi fare ile seçebilirsiniz. İsterseniz F3+F4’e basarak bir önceki oyun modu ile hızlıca yer değişimi sağlayabilirsiniz. Bu da fare ile uğraşmadan anında önceki oyun moduna geçmenizi sağlar. Örneğin hayatta kalma veya yaratıcılık moduna 2 tuşa basarak hızlıca geçiş sağlayabilirsiniz. Bu da size zaman kazandırır.

Bunun dışında F3+N tuşu eklendi. Bu tuşlara bastığınızda seyirci moduna geçiş sağlanmakta. Eğer ki seyirci modunda bir daha bu tuşa basarsanız bir önceki oyun moduna geri dönersiniz.

deiV-jAX3dx8qyNd9bbrQN3qUYmOLzAKEpIQ7vKTq2V37ok9GZmLfdeKNg_U1o9luEUDzkmSadHJYbjWEr1tGENFUEB4qF4tAU9TXz2aKX1kyLJ50d_UJ6_yEV_9KaBHAAoaf7X9
Yeni Nether Evrenine Yeni Başarımlar
Yenilenmiş nether evreni için birçok başarım eklendi. 10 yeni başarım eklenen oyunda “Soğanları Kim Kesiyor?, Oh Shiny, Savaş Domuzları” gibi birçok başarım bulunmakta. Örnek vermek gerekirse eğer ağlayan obsidyen toplar iseniz bir başarım kazanıyor, mıknatıs taşını aktif ettiğinizde de farklı bir başarım kazanıyorsunuz.

Bunun dışında çeşitli düzenlemeler yapılan oyun eskisinden daha iyi hale gelmeye devam ediyor. 1.16 sürümünün bu ay içerisinde çıkması beklenirken Mojang ekibinden halen resmî bir açıklama gelmedi.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
24
Tepki puanı
5
Puanları
0
Discord
Güzel bir anlatım ve Mucosoft yetkili olduğunu yeni görüyorum hayırlı olsun :)
 
Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
"Emre"dersiniz.
Katılım
7 Mart 2019
Mesajlar
77
Tepki puanı
44
Puanları
1,105
Discord
Emre#0001
Elinize sağlık.
 
Seçkin madenci.
Katılım
27 Ekim 2019
Mesajlar
617
Tepki puanı
212
Puanları
1,205
Discord
ChefEternal#1780
Elinize sağlık.
 

Üst