com21ws21
Seçkin madenci.
Merhabalar benim ismim Hüseyin KanCraftta 1 aydır yöneticilik yaptım ve Mert Seçkin denen şahısın nasıl bir pislik olduğunu gördüm ilk gittiğimde üyeleri 5 kişi çekiyordu ve insancıl bir şekilde ortak olmak istersen olabiliriz. Sunucumun üyelerine size getiririm ve bungeecord ile sunucunuzdaki modları çoğaltırız dedim ve tamamladı o gün ortaklığı yaptığımız an 20 kişi gördü ve başından sonuna kadar arkasında durdum birden LykiaCraft ile anlaşma yaptı Sezai isimli kişiyle bana yönetici verirken ona birden Kurucu verdi okey dedim üye sayısı fazla getirmiştir ve Sezai'nin yetkililerinede yönetici verdi yani bir sunucuda denetmen adam bile benle aynı role sahip oldu bunu görünce biraz şüpheli yaklaştım Mert son zamanlarda 50 TL ver 50 TL ver diye sıkıştırıyordu bende vericem sabır et ailevi sorunlarımdan veremiyorum sabır et dedim ve bugün tam 09.02.2021 tarihinde bir hattamın olmamasına rağmen reklam yapmama rağmen yetkimi birden alıp engelledi KanCraft baştan sona kadar sahipleri para göz olup yetkililerine küfür etmekle kalmayıp bir köle satın almış gibi bağırıyordu ortaklaştığımız vds de çalma girişiminde bulundu kanıtlarıyla size göstericem.